Diriliş Ertuğrul oyuncularından final paylaşımları!

29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelen final bölümü ile izleyicilerine veda eden Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının final paylaşımları...

Nurşah
30 Mayıs 2019 - 11:39
Gündem

İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi dün akşam ekrana gelen 150. bölüm itibarıyla final yaparak izleyicilerine veda etti! Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen ve ünü Türkiye sınırlarını da aşan dizinin final bölümünün ardından, dizide rol alan sevilen oyuncular da sosyal medya hesaplarından paylaştıkları veda mesajları ile gündeme geldiler!

19-05/30/engin-altan-duzyatan-dirilis-final-paylasim.jpg

Diriliş oyuncularından veda paylaşımları 

Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, yaklaşık beş sezondur Ertuğrul Gazi karakteri ile izleyicilerden büyük beğeni topladı! Başarılı oyuncu Diriliş Ertuğrul final bölümünün ardından Instagram hesabından şu sözleri paylaştı:

İlk set gününden itibaren, çok emek ve özveriyle hazırlanan @metingunay ‘ ın kurduğu dünyaya ben ve ekip arkadaşlarım inanarak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak 5 sezon geçirdik. Bu süre içerisinde bizi yalnız Türkiye ‘den değil Dünyanın dört bir yanından izleyerek destekleyen tüm seyircimize çok teşekkürler. Beraber çalıştığım tüm oyuncu arkadaşlarıma, yayıncı kuruluşumuz @trt1 ‘e yapımcımız @m.mehmetbozdag ‘ a teşekkürler. Böyle unutulmaz bir işin içinde olmak , zor şartlarda çalışıp bu işi buralara kadar getirmek kameraman arkadaşlarımdan ,set çalışanlarına kadar arkada büyük bir ekibin çalışması sonucu oldu.. emeği geçen herkesle çalışmak benim için büyük zevkti.. yeni projelerde görüşmek üzere..

19-05/30/didem-balcin-dirilis-ertugrul-veda.jpg

Dizide Selcan Hatun karakterini canlandıran sevilen oyuncu Didem Balçın da şu sözlerle Diriliş Ertuğrul'a veda etti:

Başladığın gibi ya da daha iyisiyle bitireceksin yaptığın işi... Yapımından oyuncusuna senaryosundan aksiyonlarına kadar tüm ekibin emeğiyle var olan, sevilen, değer gören ,ilginizle her gün daha iyiye giden @dirilisdizisi bugün final yapıyor... Emeği olanlar , kalbimde yeri sonuna kadar olanlar , rolümü oynamam için, sözüyle , varlığıyla, bir fırça darbesiyle ya da ufak bir desteğiyle bir şekilde yanımda olanlar ve siz seyirciler.. Beraber olduğumuz her an yorumlarınızla desteğinizle iyi ki bu işteyim dedirttiniz. Yeni yollarda görüşmek üzere.. Bu akşam son kez saat 20:00 de #dirilişertuğrul için ekran başına. Tüm #dirilişertuğrul ekibi... 5 yıl önceden bugüne kadar emeği olan tüm dostlar.. sevgiyle kalın....

19-05/30/cengiz-coskun-dirilis-ertugrul-veda.jpg

Turgut Alp karakteri ile büyük beğeni kazanan Cengiz Coşkun'un vedası da kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı:

Ve işte çilekeş, cefakar, kahraman Turgut Alp’e veda etme vakti geldi.... 5 yıldır inanarak ve büyük özveri ve emek ile çalıştığımız zoruklarla ve güzelliklerle dolu bir serüvenin sonuna geldik...Başta bizleri 1200’ lü yıllara götüren büyülü bir dünya kuran hocam @metingunay a yapımcımız @m.mehmetbozdag a Bu süreçte yanyana, omuzomuza çalıştığım oyuncu arkadaşlarıma, kamera önünde ve arkasın da çalışan emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma, her daim güzel dilekleri, dualarını esirgemeyen tüm izleyicilerimize sevenlerime herkese gönülden teşekkürler. Bu unutulmaz projenin buralara gelmesinde emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık.  Elveda TurgutAlp, elveda Diriliş ailesi. Maceralarla dolu yepyeni projelerde tekrar görüşmek üzere.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin