Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka Netflix dizisinde başrol!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'da rol alan Kubilay Aka yaz döneminde de iş başında!

Merve Mutlu
30 Mayıs 2019 - 10:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı, Show tv ekranlarının sevilen fenomen dizisi Çukur, geçtiğimiz pazartesi günü görkemli bir sezon finali ile ekran yolculuğuna ara verdi. 

19-05/30/ukur-sezon.jpeg

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkat çekmeyi başaran ve Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden olan Celasun'u, yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir başarıyla canlandıran Kubilay Aka'nın yeni adresi belli oldu. 

19-05/30/kubi.png

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinde hayran kitlesini artıran Kubilay Aka, dizisinin sezon finaline girmesi ile doğan boşluğu da, Netflix için çekilecek bir dizide rol alarak geçirecek. Dizide nasıl bir karakter canlandıracağı bilinmiyor ancak genç oyuncu yeni imajını sevenleriyle paylaştı. 

Başrolünde rol alacağı Netflix yapımı yeni gençlik dizisi için sakalını ve bıyığını kesen Aka, henüz projesinden bahsetmemeyi tercih ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin