The Inbetween dizisi bu akşam başlıyor! The Inbetween konusu ve fragmanı!

Ölüleri görüp onlarla iletişime geçme yeteneğine sahip Cassie'nin hikayesi başlıyor! NBC'nin yeni dizisi The Inbetween konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

NBC kanalının yeni dizisi "The Inbetween" bu akşam ekran serüvenine başlıyor.

"THE INBETWEEN" KONUSU

Moira Kirland'ın (Castle, Madam Secretary) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; doğuştan gelen nadir bir yeteneğe sahip olan Cassie Bedford'a (Harriet Dyer) odaklanıyor.

19-05/29/the-inbetween-nbc-afis-1559140648.jpg

Cassie istese de istemese de bazı görülere sahiptir. Ölüleri görüp onlarla iletişime geçebilme, daha önce gerçekleşmiş ya da gelecekte gerçekleşecek bazı olayları görebilme gibi yeteneklere sahip olan Cassie bazen yardıma ihtiyacı olan huzur bulamamış ruhlarla karşılaşmakta ve onların çözülememiş problemlerine yardımcı olabilmektedir.

Babası Dedektif Tom Hackett (Paul Blackthorne) ve yeni iş ortağı eski FBI Ajanı Damien Asante (Justin Cornwell) karanlık ve bilmece gibi bir cinayeti çözmek için yardıma ihtiyaç duyar.

Gönülsüzce olsa da bu dava için yeteneklerini kullanmayı kabul eden Cassie bundan sonra şehrin en zorlu davalarının çözülmesinde yardımlarını esirgemeyecektir.

"THE INBETWEEN" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Anne-Marie Johnson, Cindy Luna ve Chad James Buchanan gibi isimler rol alıyor.

19-05/29/the-inbetween-1x01-foto.jpg

Moira Kirland ile birlikte David Heyman, Nancy Cotton, David Von Anchen ve Matthew Gross projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

İLK SEZON 10 BÖLÜM

Universal Television, NBCU International Television Studio ve Heyday Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

"The Inbetween" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin