Kadın dizisinden şok eden sezon finali! Üç kişi öldü! Bahar da ölecek mi?

Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan sezon finali uzun süre adından söz ettirecek..

Merve Mutlu
29 Mayıs 2019 - 17:34
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, Fox ekranlarında salı akşamlarının yıldızı olan Japon yapımı Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisi, geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı. 

19-05/29/bahar.png

Kadın sezon finalinde neler oldu?

Doruk'un olaylı geçen sünnet macerasının ardından, Sarp'ın emniyetten alınarak eve getirilmesi ve Bahar'ın gördüğü fotoğraflar çok büyük olaylara sebep oldu. Bahar ile Sarp arasında çok büyük ve hararetli bir tartışma yaşandı. Sarp'a ondan nefret ettiğini haykıran Bahar, Arif'e karşı da oldukça tepkiliydi.

Arif, Doruk'a aldığı oyuncak atı Sarp'ın kırdığını öğrenince büyük bir öfke ile Sarp'ın evini bastı. Büyük bir arbede yaşandı. Bu olayın ardından gelen Bahar, ikisini de istemediğini, artık tek isteğinin kendisinin ve çocuklarının mutluluğu ve sağlığı olduğunu yüzlerine haykırdı. 

Şirin'in her yaptığı ortaya çıkmaya başladı. Malum fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından, Nezir'i sünnete çağırması ile tuz biber eken Şirin, babasının öfkesi ile karşılaştı. Kızından iyice soğuyan Enver, Şirin'in evden gitmesini istedi. Şirin'in babasına hakaret etmesi ile annesi Hatice de ona tokat atarak iyice alevlendirdi. Sarp'a giden Şirin, çocuklar olmasına rağmen eve alınmadı, daha sonra Bahar'a sizde kalabilir miyim dediğinde de büyük bir tepki ile karşılaştı. Son çare olarak Emre'yi arayan ve kendisini acındıran Şirin, Sarp'ın Pırıl'dan fotoğrafları Emre'ye göndermesini istemesi ile tamamen sokakta kaldı.. 

19-05/29/kaza.png

Dizinin sonlarında ise Bahar olduğu yerde bayılıp kaldı. Onu tesadüfen gören Arif ile ona doğru yürüyen çocuklar ve Sarp hemen yardımına koştular. Arif'in aracı ile hastaneye yetiştirilmeye çalışılan Bahar'ın olduğu araç, bir başka araçla çarpışarak kaza yaptı. Kısa süreli bir afallama yaşayan kazazedeleri bekleyen asıl tehlike ise yaklaşmakta olan tırdı.. 

Kadın dizisi Bahar ölecek mi? Kim öldü?

19-05/29/kadin.png

Tırın çarpması ile perte dönen aracın içinde Hatice, Sarp, Bahar ve Arif vardı. Arif'in kullandığı aracın, tırın altında kalması ile yaşanan korkunç kazanın ardından, etraftaki insanlar yardım etmek için seferber oldular. O sırada ambulans ekiplerine haber veren kadının "Ölü var!" sözleri kafaları karıştırıyor. 

Ancak Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı Bahar karakteri, dizinin baş karakteri olduğu için ölmesi imkansız hale geliyor. Oturma düzenine göre Sarp ve Hatice'nin tırın çarptığı tarafta oturuyor olması, onların ölüm ihtimalini artırsa da, bir kısım da Arif'in öleceği ve Sarp mı yoksa Arif mi? ikileminin sona ereceği düşüncesinde.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin