Bir Aile Hikayesi'nin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
01 Mart 2019 - 09:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan, Alper Saldıran, Songül Öden gibi başarılı isimlerin de kadrosunda olduğu Bir Aile Hikayesi, Fox ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. 

35. yaş günlerinde hayatları kesişen 4 kişinin hayatını anlatacak olan "This is us" dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 

19-03/01/1550597614220.png

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Deniz Madanoğlu’nun üstlendiği dizide; Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlanacak.. 

Bir Aile Hikayesi dizisi ne zaman başlıyor?

19-03/01/birka.png

Fox ekranlarında sıcacık hikayesi ile ekranbaşındakilere keyifli anlar yaşatmaya hazırlanan Bir Aile Hikayesi dizisi için cumartesi günü seçildi. Erkenci Kuş, Kalk Gidelim gibi dizilerin de olduğu cumartesi akşamında tatlı bir rekabete katılacak olan Bir Aile Hikayesi 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da Fox'ta olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin