Brooklyn Nine-Nine 7. sezon olacak mı? NBC kararını verdi!

Fox'tan NBC'ye transfer olan polisiye komedi Brooklyn Nine-Nine, NBC'de en az bir sezon daha geçirecek. Brooklyn Nine-Nine 7. sezon detayları...

"Brooklyn Nine-Nine" yeni evinde ilk yeni sezon onayını aldı!

BROOKLYN NINE-NINE'DA MACERA DEVAM EDECEK!

Andy Samberg ve Andre Braugher'lı polisiye komedi hatırlanacağı üzere beşinci sezonu sonunda yayıncı kanal Fox tarafından iptal edilmiş; ancak yapımcı şirket ve hayranların büyük desteğiyle yeni bir sezon için NBC kanalı ile anlaşmaya varılmıştı.

NBC'de altıncı sezonunu sürdüren dizi böylelikle NBC çatısı altındaki ikinci sezonunu, toplamda 7. sezonunu garantilemiş oldu.

19-03/01/brooklyn-nine-nine-dizisijpg.jpg

BROOKLYN NINE-NINE REYTİNGLERİ

Brooklyn Nine-Nine devam etmekte olan sezonunda şimdiye kadar kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme oranları dikkate alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting ve 3.9 milyon izleyici ortalamasıyla yola devam ediyor.

Ortaya çıkan bu rakamlar, Fox'ta ekranlara gelen bir önceki sezona kıyasla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde reytinglerde %8, izleyici sayısı ortalamasında ise %34, diğer bir deyişle 1 milyonluk artışa işaret ediyor (Fox'taki ortalama 1.3 reyting ve 2.9 milyon izleyici). Tüm bunların yanında dizi, dijital platformdaki yayınlarından da güçlü derecede izleyici toplamayı başarıyor.

NBC Entertainment Senaryolu Yayınlar Programlama Eş Başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta yeni sezon onayı hakkında yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

"Brooklyn Nine-Nine'a ikinci bir hayat vermek kanal olarak bizim en büyük zevklerimizden biriydi. Dan Goor, Mike Schur, Luke Del Tredici, David Miner, harika oyuncu kadrosu ve ekibe teşekkürler!"

19-03/01/brooklyn-nine-nine.jpg

Universal Television, Fremulon, Dr. Goor Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Dan Goor, Michael Schur, Luke Del Tredici ve David Miner yer alıyor.

Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joel McKinnon-Miller ve Dirk Blocker oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. Ana kadroda yer alıp geçtiğimiz ay diziden ayrılan Chelsea Peretti ise içinde bulunduğumuz sezonun sonlarına doğru konuk oyuncu olarak tekrar karşımıza çıkacak.

Brooklyn Nine-Nine'ın 18 bölümden oluşan altıncı sezonu NBC ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin