YouTube Premium'un yeni dizisinde Erin Darke erkek kılığına girecek!

Bir kadın iş bulmak ve geçimini sağlamak için erkek kılığına girerse neler olur? Youtube Premium'un yeni komedi dizisi projesi It's a Man's World'ün konusu ne?

Dizi dünyasında yaşanan sıkı rekabete kendi orijinal dizilerini yaparak adım atan YouTube'un Youtube Premium yayın ağında izleyiciyle buluşturmak üzere geçtiğimiz yaz döneminde deneme bölümü siparişini verdiği "It's a Man's World" isimli komedi dizisinin başrolü belli oldu.

ERIN DARKE "IT'S A MAN'S WORLD"ÜN BAŞROL OYUNCUSU OLDU!

Hikayesinin en dikkat çekici yönü olarak bir kadının iş bulabilmek için erkek kılığına girmek zorunda kalacağını göreceğimiz dizide bunu gerçekleştirecek karaktere yakın geçmişte AMC'nin Dietland dizisinde izlediğimiz Erin Darke (The Marvelous Mrs. Maisel, Good Girls Revolt) hayat verecek.

19-03/01/erin-darke-foto.jpg

Senaryosunu Smash yaratıcısı Theresa Rebeck ve Heidi Schreck (The Good Wife, Nurse Jackie, Billions) ikilisinin kaleme aldığı; yapımını Christina Wayne'in Assembly Entertainment'i ve ITV Studios America'nın ortaklaşa üstlendiği It's a Man's World'ün deneme bölümü yönetmen/yürütücü yapımcısı ise Romeo Tirone (The Tick, Taken) oldu.

Bölümün çekimlerine 25 Şubat'ta New York'ta başlanacağı duyuruldu.

"IT'S A MAN'S WORLD" KONUSU

It's a Man's World'ün hikayesi; başarılı bir video oyunu tasarım yöneticisi olan Emma (Darke) karakterine odaklanıyor. Ailesinin geçimini sağlayan tek kişi olan Emma bir süre sonra çalıştığı şirketten açıklama yapılmaksızın kovulur. Sonrasında sektörde herkes tarafından kara listeye alınmış olduğunu anlar.

Ancak Emma sektörden kopmamaya kararlıdır ve ailesinin geçimini sağlamak için bir erkek gibi giyinip her şeye adeta baştan başlar! Emma'nın bu yeni seçimi tuhaf ve pek doğru olmayan bir yaşam biçimi gibi görünse de, kendisi bir erkek olmanın beraberinde getirdiği erişim, güç ve kolaylıkların tadını çıkarmaya başlar.

19-03/01/youtube-premium-logosu.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Assembly Entertainment ve ITV Studios America ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Rebeck, Tirone ve Wayne'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin