Bir kadın iş bulmak için erkek kılığına girerse! Youtube'un yeni dizi projesi: It's a Man's World

Youtube Premium, It's a Man's World isimli komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi. It's a Man's World nasıl bir dizi?

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2018 - 23:22
Kültür Sanat

Dizi dünyasındaki sıkı rekabete kendi orijinal dizilerini yaparak adım atan YouTube'dan yeni bir dizi daha yolda: "It's a Man's World"

Hikayesi oyun endüstrisindeki cinsiyet eşitsizliğinden ilham alarak geliştirilen ve yarım saat süreli bölümlerden oluşan dizinin senaryosu Smash yaratıcısı Theresa Rebeck ve Heidi Schreck (The Good Wife, Nurse Jackie, Billions) tarafından kaleme alınırken; yapımını Christina Wayne'in Assembly Entertainment'i ve ITV Studios America ortaklaşa üstleniyor.

IT'S A MAN'S WORLD DİZİSİNİN KONUSU

Deneme bölümü onayını alan It's a Man's World'ün hikayesi; başarılı bir video oyunu tasarım yöneticisi olan Emma karakterine odaklanıyor. Ailesinin geçimini sağlayan tek kişi olan Emma bir süre sonra çalıştığı şirketten açıklama yapılmaksızın kovulur. Sonrasında sektörde herkes tarafından kara listeye alınmış olduğunu anlar.

Ancak Emma sektörden kopmamaya kararlıdır ve ailesinin geçimini sağlamak için bir erkek gibi giyinip her şeye baştan başlar. Emma'nın bu yeni seçimi tuhaf ve patavatsız bir yaşam biçimi gibi görünse de, kendisi bir erkek olmanın beraberinde getirdiği erişim ve kolaylıkların tadını çıkarmaya başlar.

18-08/31/youtube-premium-logosu.jpg

Dizinin pilot bölümünün yürütücü yapımcı kadrosunda Assembly Entertainment CEO'su Wayne (I'm Dying Up Here), Theresa Rebeck ve Jill Greenberg bulunuyor. Çekimlere önümüzdeki haftalarda başlanacak.

DİZİ DÜNYASINDA BENZER TÜRDE ÖRNEKLER

İnsanların iş bulabilmek için başka biri gibi davranmaları dizi dünyasında son dönemde sıkça işlenen konulardan.

Rekabetçi yayın dünyasında iş bulabilmek için 26 yaşında taklidi yapan 40'lı yaşlardaki boşanmış bir kadının hikayesini ekranlara getiren ve Sex and The City'nin yaratıcısı Darren Star'ın arkasında olduğu TV Land'in popüler dizisi Younger bu türün iyi örnekleri arasında yer alıyor.

18-08/31/younger-tv-land.jpeg

İş aramaktan bunalmış iki arkadaşın daha kolay iş bulacaklarını düşünerek kadın kılığına girip bir ilaç şirketinde iş bulmaları sonrası gelişen olayları izleyiciye aktaran 2012 yılı ABC dizisi Work It'in ekran ömrü ise gerek reytinglerin düşüklüğü gerekse olumsuz eleştiriler nedeniyle sadece iki bölüm sürebilmişti.

18-08/31/work-it-dizisi.jpg

It's a Man's World'ün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin