Süper kahraman dizisi The Boys'un oyuncu kadrosunda kimler var? The Boys ne zaman başlıyor?

2019 yılı içinde izleyiciyle buluşacak Amazon dizisi The Boys'un oyuncu kadrosu şekilleniyor. The Boys dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar...

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2018 - 16:42
Kültür Sanat

Dizi dünyasında süper kahraman furyasının en yeni temsilcilerinden "The Boys"un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

THE BOYS OYUNCU KADROSUNA YENİ TAKVİYE!

Online yayın platformu Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlayarak doğrudan dizi onayını verdiği "The Boys"un oyuncu kadrosuna Jennifer Esposito (NCIS) dahil oldu.

Hikayede kilit bir rolü üstlenecek aktris CIA ajanı Susan Raynor'a hayat verecek. Karakteri sezonun beş bölümünde göreceğiz.

18-08/31/the-boys-amazon.jpg

45 yaşındaki oyuncu son olarak NCIS: Naval Criminal Investigative Service'te Alex Quinn karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Blue Bloods (Jackie Curatola), Mistresses (Calista Raines) ve The Affair (Nina Solloway) aktrisin son dönemde rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

18-08/31/jennifer-esposito.jpg

THE BOYS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi roman serisinden Supernatural yaratıcısı/Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke tarafından uyarlanan The Boys'un hikayesi; süper kahramanların şöhretlerini kötü yönde kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen bir grup ise bu yozlaşmış, yoldan çıkmış ve kötü emelleri olan süper kahramanları devirmek ve yola getirmek için mücadele etmektedir.

Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan The Boys'un oyuncu kadrosuna daha önceden Tomer Capon, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jesse T. Usher, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler dahil olmuşlardı.

18-08/31/the-boys-kamera-arkasi.jpg

THE BOYS 1. SEZONU NE ZAMAN İZLEYECEBİLECEĞİZ?

The Boys'un ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizinin 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor. Prömiyer tarihi konusunda henüz bir duyuru yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin