Vanity Fair dizisi bugün başlıyor! Vanity Fair konusu ve fragmanı

Başrolünde Olivia Cooke'un yer aldığı, Gurur Dünyası romanının ekran uyarlaması olan Vanity Fair dizisi başlıyor. Vanity Fair dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

"Onların dünyası, O'nun kuralları..."

VANITY FAIR DİZİSİ BAŞLIYOR!

İngiliz yazar William Makepeace Thackeray'in ülkemizde "Gurur Dünyası" olarak yayımlanan aynı isimdeki 1848 yılı romanının ekran uyarlaması olan "Vanity Fair" dizisi 02 Eylül Pazar akşamı ITV ekranlarında başlıyor.

Poldark ve Victoria gibi başarılı dönem dramalarının arkasındaki yapım şirketi Mammoth Screen'in yapımcılığında hazırlanan ve sezonu 7 bölümden oluşacak Vanity Fair'in başrolünde Ready Player One ve Bates Motel gibi önemli yapımlarından tanıdığımız sempatik genç aktris Olivia Cooke yer alıyor.

18-09/02/olivia-cooke.jpg

VANITY FAIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizinin hikayesi Napolyon Savaşları'nın arka planında yaşanan olaylara dayanıyor.

19. yüzyılın başlarındaki İngiliz toplumunu tüm çeşitlilik ve değişikliği içinde başarıyla yansıtması yönünden Thackeray'in başyapıtı olarak nitelendirilen roman uyarlamasının hikayesinin merkezindeki Becky Sharp'ın (Cooke) yoksulluğun dışına çıkmaya çalışması ve İngiliz toplumunun elit sınıfında tırmanma çabalarını izleyeceğiz. Bu süreç kötülük, suç, eğlence, mutluluk, sevişme, ayrılık, gülme, aldatma, kavga ve dans gibi olgularla şekillenecek.

VANITY FAIR OYUNCU KADROSU

Dizide Cooke'a Johnny Flynn (William Dobbin), Claudia Jessie (Amelia Sedley), Anthony Head (Lord Steyne), Martin Clunes (Sir Pitt Crawley), Tom Bateman (Rawdon Crawley), Charlie Rowe (George Osborne), Richie Campbell (Sam), Frances de La Tour (Miss Matilda Crawley), Simon Russell Beale (Mr Sedley), David Fynn (Jos Sedley), Claire Skinner (Mrs Sedley), Michael Palin (WM Thackeray), Mathew Baynton (Bute Crawley), Robert Pugh (Mr Osborne) ve Suranne Jones (Miss Pinkerton) gibi oyuncular eşlik edecek.

Julia Stannard (War & Peace, The Great Train Robbery, United) yapımcılığında, James Strong (Liar, Broadchurch) yönetmenliğinde hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Damien Timmer, uyarlama senaryoyu kaleme alan Gwyneth Hughes (Dark Angel), Strong ve Tom Mullens (Poldark, Endeavour, Fearless) yer alıyor.

18-09/02/vanity-fari-itv.jpg

VANITY FAIR YAYIN TAKVİMİ

Vanity Fair'in ilk bölümü 02 Eylül'de, ikinci bölümü ise hemen ertesi gün 03 Eylül'de ekranlara gelecek. Kalan bölümler haftalık olarak ekranlara gelmeye devam ederken yapım, aynı zaman diliminde yer alan BBC One dizisi Bodyguard ile reyting yarışına girişecek.

Şimdiye kadar birçok kez uyarlaması gerçekleştirilen Vanity Fair romanı son olarak 1998 yapımı BBC mini dizisi ve 2004 yapımı Reese Witherspoon'lu filmle hayat bulmuştu.

"Vanity Fair" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin