Emmy Rossum'un Shameless'tan ayrılma kararı almasının ardından William H. Macy konuştu!

Showtime'ın sevilen dizisi Shameless'tan dokuzuncu sezon sonrasında ayrılma kararı alan Emmy Rossum'un bu kararını William H. Macy değerlendirdi.

Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarını ekranlara getiren Showtime'ın uzun soluklu dizisi "Shameless" şu sıralar Emmy Rossum'un ayrılık kararı ile gündemde.

Dizide Fiona Gallagher karakterini canlandıran aktris Emmy Rossum, önümüzdeki hafta başlayacak olan 9. sezonun ardından diziden ayrılacağını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Shameless'te Rossum'un Fiona karakterinin sahtekar, alkolik ve utanmaz babası Frank Gallagher rolüyle izlediğimiz William H. Macy gerçekleşen bu ayrılıkla ilgili ilk kez konuşurken gelişmeyi beklediklerini belirtti.

WILLIAM H. MACY, EMMY ROSSUM'UN AYRILIĞINI DEĞERLENDİRDİ

Entertainment Weekly'e konuşan aktör dokuzuncu sezona ulaştıktan sonra devam edip etmeyeceğinizi düşünmenin göz korkutucu olduğunu söylerken;

"Rossum genç birisi ve doğru bir seçim yaptığını düşünüyorum. Yürütücü yapımcılığını üstlendiği başka bir program var. Yeni bir yolda ilerliyor ve işinde dallanıp budaklanmak istiyor. Ayrıca daha yeni evlendi" şeklinde konuştu.

18-09/02/shameless-dizisi.jpg

Macy son olarak "Ona şans diliyorum. Bir sonraki işinde neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyorum" sözleriyle genç aktrise başarılar diledi.

Shameless'ın ekran macerasına başladığı 09 Ocak 2011 tarihinden bu yana kadroda düzenli olarak rol alan, ayrıca dizinin "Frank's Northern Shuttle Express", "I Am A Storm" bölümlerinde yönetmen koltuğunda oturan Rossum sekizinci sezon hazırlıkları kapsamında oyuncularla yeni sözleşme için masaya oturulduğunda yapımcılardan, William H. Macy'den az olan ücretinde düzeltilme yapılmasını istemiş ve oyuncuyla ilk etapta gerçekleştirilen görüşmeler çıkmaza girmişti. Ancak yoğun görüşmelerin ardından taraflar anlaşmaya varmıştı.

18-09/02/fiona-gallagher-karakteri.jpg

SHAMELESS 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Shameless'in 9. sezon bölümleri 09 Eylül'den itibaren Showtime kanalında izleyiciyle buluşmaya başlayacak. 14 bölümlük yeni sezon yedişer bölümden oluşan iki parça halinde izleyiciyle buluşacak.

"Shamaless" 9. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin