The Witchlands roman serisi dizi oluyor!

Truthwitch (Doğruluk Cadısı) kitabıyla başlayan The Witchlands kitap serisi dizileştirilen eserler arasına girmeye hazırlanıyor. The Witchlands dizisinin konusu ne olacak?

Susan Dennard'ın çok satan fantastik gençlik kitap serisi "The Witchlands"ın dizi uyarlaması yolda!

Atlanta'da gerçekleşmekte olan Dragon Con 2018'de Dennard ve The Jim Henson Company Başkanı Halle Stanford'ın katıldığı panelde gerçekleşen duyuruya göre The Jim Henson Company, kitap serisinin dizi uyarlaması için düğmeye bastı.

THE WITCHLANDS DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?

Potansiyel dizisinin hikayesi üç büyük imparatorluğun hüküm sürdüğü bir dünyada geçiyor. Nüfusun her bir üyesi cadılık olarak nitelendirilen büyülü güç ve becerilerle doğmaktadır.

Şimdi, yüzyıllardır süregelen savaştaki yirmi yıllık ateşkeste sona gelinirken güç dengesi hayatta kalmak için kaderlerini kabullenmek durumundaki Safiya ve Iseult ismindeki iki genç kadının omuzlarına binmiştir.

18-09/03/truthwitch.png

THE WITCHLANDS KİTAP SERİSİ HAKKINDA

Tor Books tarafından yayımlanan The Witchlands serisinde halihazırda iki kitap ve bir spin-off raflardaki yerini almışken serinin üçüncü kitabı Bloodwitch 2019'un Şubat ayında okurlarla buluşacak.

Kitap serisinin hikayesi üç büyük imparatorluğun hüküm sürdüğü bir kıtada cadılık yeteneğine doğuştan sahip olanların kendilerini diğerlerinden farklı kıldığını gayet iyi bildikleri bir evrende geçmektedir.

Hikayenin dört ana karakteri şöyle: Doğruluk cadısı Safiya, insanların duygularını ve bağlarını görebilme yeteneğine sahip Iseult, kurnaz bir gemi kaptanı rüzgar cadısı Prens Merik ve gizemli-güçlü kan cadısı Aeduan.

Safiya ve Iseult, kaderlerine göre değil kendi tercihleriyle çizdikleri bir yolda yaşamlarını sürdürmek isteseler de yaklaşmakta olan savaşın gölgesi iki cadının özgür yaşama hayallerinin üzerine kara bir bulut gibi çökecektir.

18-09/03/dogruluk-cadisi-dizisi-1535924335.jpg

The Jim Henson Company CEO'su Lisa Henson, Stanford ve Dennard projenin yürütücü yapımcılığını üstlenirlerken Emmy ödüllü Jim Henson's Creature Shop dizi için yaratık karakterler yaratacak.

Standor proje hakkında "Bu kitaplar, Yüzüklerin Efendisi veya Taht Oyunları tarzında fantastik bir dünyaya dalma arzumuzu yerine getiriyor" şeklinde konuşurken Susan Dennard ise dizi projesi hakkında düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor:

"The Witchlands'in The Jim Henson Company gibi dinamik ve yaratıcılığı yüksek bir şirketin kanatları altında olması beni çok heyecanlandırıyor. Bu harfi harfine bir rüyanın gerçekleşmesi. The Witchlands dünyasının, karakterlerinin, sihirlerinin ve yaratıklarının hayata geçtiğini görmek için sabırsızlanıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin