DC Universe dizisi Doom Patrol'un Mr. Nobody'si belli oldu!

DC Universe platformunda 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak Doom Patrol'da rol alacak isimler belli olmaya devam ediyor. Alan Tudyk kadroya katılan son isim oldu.

DC Comics'in Titans, Swamp Thing, Young Justice gibi birçok diziyle boy göstermeye hazırlanan dijital yayın platformu DC Universe'in merakla beklenen bir diğer dizisi "Doom Patrol"un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

DOOM PATROL KÖTÜ ADAMINI BULDU!

Ve dizi kötü adamını buldu! Greg Berlanti ve Warner Bros TV.'nin arkasında olduğu diziye Alan Tudyk (Suburgatory, Rogue One: A Star Wars Story) "Eric Morden/Mr. Nobody" karakteriyle katıldı.

18-09/03/doom-patrol-mr-nobody.jpg

"DOOM PATROL" KONUSU

Jeremy Carver'ın senaryosunu kaleme aldığı Doom Patrol, DC evreninin toplumdan dışlanmış sıra dışı karakterleri Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) ve Crazy Jane'in (Diane Guerrero) maceralarını izleyiciyle buluşturacak.

Gizemli Caulder liderliğindeki ekip dijital çağın en büyük kahramanı Cyborg (Joivan Vade) tarafından çok önemli bir misyonu yerine getirmek için bir araya gelecek. Kendilerini önemli bir görevin içinde bulan ekip DC evreninin en tuhaf ve beklenmedik köşelerine doğru yol alacak.

18-09/03/alan-tudyk.jpg

MR. NOBODY KİMDİR?

Alan Tudyk'in hayat vereceği karakterin arka plandaki hikayesi ise kısaca şöyle:

Çoğunlukla tek kişilik bir suç dalgası olarak nitelendirilen Eric Morden usta bir suçludur. Savaş sonrası Paraguay'da eski Nazilerin deneylerine ve White Room isimli bir cihaza maruz kalan Morden cihazın çıldırtıcı etkileri arasında sıkışıp kalır. Morden artık Mr. Nobody olarak bilinen ve çevresindeki insanların korku ve yaşam enerjilerinden beslenen bir gölge olarak yaşamına devam etmektedir.

Tudyk son olarak NBC'nin süper kahraman komedisi Powerless'te (Van Wayne) rol alırken, bir başka süper kahraman komedisi Amazon'un The Tick dizisinde Dangerboat'a ses verdi.

18-09/03/doom-patrol-cizgi-romani.jpg

Berlanti Productions ve Warner Bros Television ortak yapımcılığındaki Doom Patrol'ın yürütücü yapımcı kadrosu Carver ile birlikte Geoff Johns, Berlanti ve Berlanti Prods'tan Sarah Schechter'dan oluşuyor.

DOOM PATROL 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doom Patrol, DC Universe platformunda 13 bölümlük sezonuyla 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin