Bir Annenin Günahı dizisi için Mehmet Aslantuğ'un ismi geçiyor!

Yeni dizi Bir Annenin Günahı için adı geçen isim Mehmet Aslantuğ oldu.

Merve Mutlu
13 Şubat 2020 - 15:02
Gündem

Başrolünde Özge Özberk'in yer alacağı ve Fox ekranları için Yüksel Aksu yönetmenliğinde çekilecek olan Bir Annenin Günahı adlı dizi için hazırlıklar devam ediyor. 

20-02/13/zge-ozber.jpg

İki sezon ve 108 bölüm süren A Mother’s Guilt adlı diziden uyarlanacak olan ve işlemediği bir suçla yargılanarak hapse düşen bir annenin adalet mücadelesinin anlatılacağı dizide kalp hastası olan oğlu için ameliyat parası bulmak için girdiği yolda karıştığı suç ve ardından da aşkı ve direnişi konu edilecek. 

Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Bir Annenin Günahı mı olacak?

20-02/13/mehmet-aasla.jpg

Güçlü bir kadın dramının konu alındığı dizinin başrolünde Özge Özberk'in rol alacağı açıklansa da kadrodaki diğer isimler belirsizliğini koruyor. Oyuncu kadrosunda olması için teklif alan ve görüşmelerin devam ettiği bilinen ilk isim Mehmet Aslantuğ oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin