Yasak Elma'nın Nadir'i Hakan Karahan diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da önemli bir ayrılık yaşanıyor.

Merve Mutlu
13 Şubat 2020 - 16:30
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında başlayan ve büyük bir ilgiyle yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi hız kesmiyor. Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı sevilen dizinin kadrosunda bir ayrılık yaşanıyor. 

20-02/13/yasak-elma.jpg

Yeni sezonunda yeni oyuncuların da katılımıyla hikayesine büyük bir heyecan katan Yasak Elma, son bölümü ile reytinglerde büyük bir başarı elde etti. Leyla ile yasak aşk yaşayan Halit'ten ayrılan ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Yıldız'ın Nadir'den hem iş hem de evlenme teklifi alması izleyicileri diziye bağladı. 

Yasak Elma'nın Nadir Kılıç'ı Hakan Karahan diziden ayrıldı!

20-02/13/nadir-kilic.jpg

Dizinin yeni oyuncularından biri olan Hakan Karahan, Halit Argun'un çok eski dostu ve yeni düşmanı olarak karşımıza çıkmış, Halit'i bitirmek için elinden geleni yaparken Yıldız'a karşı da saklayamadığı bir ilgisi oluşmuştu. Şahika'nın bile korktuğu bir karakter olan Nadir, diizye veda etmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki sezon da devam edecek olan Yasak Elma dizisinin 71. bölümünde Nadir Kılıç karakteri hikayeden ayrılırken, Hakan Karahan da projeye veda edecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin