Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Ekranların yeni dizisi için cast çalışmaları tamamlandı.

Merve Mutlu
04 Mart 2020 - 16:47
Gündem

Başrolünde Özge Özberk'in yer aldığı ve Mehmet Aslantuğ'un da kadrosunda yer aldığı bilinen Bir Annenin Günahı dizisinin tüm oyuncuları belli oldu. Fox ekranları için Limon Film tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna daha önce de Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan'ın katıldığı açıklanmıştı. 

20-03/04/zge-ozberk.png

Riskli bir hastalığı olan oğlunun tedavi masraflarını karşılamak için mücadele eden ve bu yolda hiç işlemediği bir suçun üstüne kalması ile adalet arayışına giren bir annenin hikayesinin anlatılacağı dram türündeki dizinin hazırlıkları devam ediyor. Kadın dramını ekranlara taşıyacak olan dizinin oyuncu kadrosunda ise Limon Film'in bir önceki projesi olan ve yarım kalan Avlu dizisinin oyuncularının yer alması dikkat çekti. 

Bir Annenin Günahı dizisinin tüm oyuncuları:

20-03/04/limon-yapim.png

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda: Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Didem İnselel, Engin Benli, Gökçe Özyol, Burak Demir, Deniz Barut , Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk ve Koray Elibol yer alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin