Wilma Elles Arka Sokaklar'dan ayrılıyor!

Sevilen dizi Arka Sokaklar'ın kadrosunda sürpriz bir veda yaşanıyor.

Merve Mutlu
04 Mart 2020 - 16:27
Gündem

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve ekranların en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyarak 544 bölüm boyunca ekranlardaki varlığını devam ettiren Arka Sokaklar dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

20-03/04/wilma-elles.jpg

Başarılı yapımcı Türker İnanoğlu'nun imzasıyla Kanal D ekranlarında 10 yılı aşkın süredir izleyici karşısına çıkan dizinin kadrosu dönem dönem yeni oyuncuları da ağırlıyor ve dizinin seyri değiştiriliyor. Diziye bir süre önce katılan ve sevilen karakterlerden biri olan Alman asıllı Wilma Elles'in de diziden ayrılacağı öğrenildi. Öyle Birr Geçer Zaman ki adlı dizi ile Türkiye'de dizi oyunculuğuna başlayan Elles, dizinin 547. bölümünde, 18 bölümlük çalışmasının ardından projeye veda edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin