Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncularına Burak Demir de katıldı!

Yeni dizi projesinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
26 Şubat 2020 - 13:51
Gündem

Hayri Aslan'ın patronu olduğu Limon Film'in FOX ekranları için hazırladığı Bir Annenin Günahı adlı dizi projesinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. 

20-02/26/zge-ozberk.jpg

Hasta olan oğlunun ameliyat masraflarını bulmak için mücadele eden bir kadının, işlemediği bir suçun üzerine kalması ile birlikte adalet için direnişini ve bu suçlamanın ardından aşk ile bu çabasını anlatacak olan kadın dramı türündeki Bir Annenin Günahı dizisinin çalışmaları hızla devam ediyor. Özge Özberk'in başrolde yer alacağı, Mehmet Aslantuğ, Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan'ın kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncu ekibine yeni bir isim daha katıldı. 

Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncularına Burak Demir de katıldı!

20-02/26/burak-demir.jpg

Bizim Evin Halleri, Kanlı Düğün, Daha Neler, Genco, Farklı Desenler Feride, Diriliş Ertuğrul ve Şevkat Yerimdar gibi dizilerde rol alan Burak Demir, Bir Annenin Günahı adlı dizinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide Kazım karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin