Hizmetçiler Yiğit (Seçkin Özdemir) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler'in oyuncuları izleyicilerde merak uyandırıyor. Hizmetçiler Yiğit kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.

Merve Mutlu
26 Şubat 2020 - 16:57
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Soker, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Ali İl gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin yeni dizi projesi Hizmetçiler başlıyor. Ekranların iddialı dizileri arasına girmeye hazırlanan Hizmetçiler'in Yiğit'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detayları!

Hizmetçiler Yiğit kimdir?

20-03/06/yigit-1583499369.png

Atahanlı ailesinin biricik oğludur. Gülseren ile evlidir. Son derece bencil ve kafasına eseni yapan biridir. Programlı yaşamak ona göre değildir. Oldukça sorumsuzdur.

Hizmetçiler dizisinde Yiğit karakterini Seçkin Özdemir canlandırmaktadır. 

Seçkin Özdemir kimdir?

20-02/26/ec.png

25 Ağustos 1981'de doğan oyuncu 2004 yılında My Radio'da beş ay boyunca drivetime’da interaktif bir program gerçekleştirdi. 2004 Ağustos'unda Number One TV'ye transfer olarak TV programı da yapmaya başladı. 2005 yılında Foster’s sponsorluğunda yaptığı Faraş adlı absürd programın ardından birçok dizide yer aldı. 

Hizmetçiler Yiğit tanıtım metninden :

“Benim bencil, sırf kendini düşünen birisi olduğumu söylerler. Haksız da sayılmazlar aslında. Bugüne kadar canım ne istediyse onu yaptım ve yaşadım. Pek plan program yapmayı bilen biri de değilimdir. Yaşadıklarım bazıları için büyük bir hata gibi gözükse de ben hayat diyorum. Bugün aynı şeyler tekrar başıma gelse hepsini yine yaşardım.”⠀

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin