Bir Aşk Hikayesi'nin yıldızları konuştu!

Bir Kore dizisinin uyarlaması olan ‘Bir Aşk Hikayesi’nde iki sevgiliyi canlandıran Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’le çekimlerin yapıldığı Çamlıca'da bir araya geldik.

resim yok
17 Haziran 2013 - 13:01
Röportaj

Bir Kore dizisinin uyarlaması olan ‘Bir Aşk Hikayesi’nde iki sevgiliyi canlandıran Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’le çekimlerin yapıldığı Çamlıca'da bir araya geldik.

Muhteşem Yüzyıl’daki Leo rolü ile tanınan Özdemir ile Sönmez, hem rollerini hem duygularını anlattı...

 

Aşkta nasıllar?

Bir Aşk Hikayesi’nde iki aşığı canlandıran Seçkin Özdemir ile Damla Sönmez, aşkta dizideki gibi gözü kara olmadıklarını hatta mantıklarının daha ağır bastığını söylüyor.

Damla Sönmez (Ceylan)

- Ceylan nasıl bir karakter?

Çok saf ve naif bir karakter, bir o kadar da güçlü. Bütün üzüntüleri içinde yaşıyor. Kimseyi rahatsız etmeyeyim dürtüsü var. O yüzden başını belaya sokabiliyor. Korkut Ali ile tanıştıktan sonra Ceylan’ın da etrafına bakışı tamamen değişiyor.

- Senaryonuz bir Kore dizisinden uyarlama...

Kore dizisinden uyarlama bir aşk hikâyesi. Kore uyarlamasında dizi pek iç açıcı bitmiyor, mutlu son yok. Ama bizde öyle bitecek mi henüz belli değil. Mutlu son ile bitsin diye çok mesajlar alıyorum.

- Dizide nasıl bir ‘aşk’ın içindesiniz?

Çocukluktan beri platonik duyduğu bir aşk var. Onun içinde olduğunu düşünürken Korkut Ali karşısına çıkıyor. Ceylan hayali bir aşktan daha çok kendini bulduğu olgun bir ilişki yaşıyor.

- Platonik aşk yaşadınız mı?

Ben aşkta Ceylan’a göre daha mantıklıyım. Ama ortaokuldayken platonik âşık oldum. Doğru düzgün gözlerine bakamadım. Biri bana gözleri ne renk diye sorsa söyleyemezdim.

- Nasıl tepkiler geliyor?

Genel olarak Ceylan’ı sevdiler. Genelde kızlar hayranı oldukları oyuncunun partnerini kolay kolay benimsemezler. Ama bizi yakıştırdılar. Demek ki seyirciyi inandırabilmişiz.

[reklam]
Seçkin Özdemir (Korkut Ali)

- Bu diziye seni çeken ne oldu?

Korkut Ali’yi oynamayı çok istedim. Karakterin geçmişi etkiledi. Dolu bir karakter. Alıştığımız dizi formatında değil. Olaylar hemen çözülüyor, hiç uzamıyor.

- Korkut Ali’nin aşk ile arası nasıl?

Ceylan’la bir şeyler yaşamaya başladı ve aşık oldu. Aşk’ta gözü kara yapmayacağı şey yok. Korkut Ali gibi gözü kara, romantik bir aşık değilim. Keşke olabilseydim.

- Küçük Emrah’ın modern hali gibi...

Hiç öyle değil. Yaşadıklarını acıtasyon olarak kullanmıyor.

- Bu rolle benzer yönlerin var mı?

Ben de Korkut Ali gibi istediğim bir şeyin peşinden koşarım. Karşıma ne çıkarsa çıksın ayakta kalmaya çalışırım.

- Oynadığın karakterler içerisinde seni en çok hangi rol tatmin etti?

Bana hepsi bir şeyler kattı. İstemediğim karakterleri oynamıyorum. Benim için karakterden ziyade senaryo önemli. Her şeyi oynarım, yeter ki güzel yazılsın...

- Çevrenden nasıl tepkiler alıyorsun?

Annem ve anneannem, başıma kötü bir şey geldiyse diziyi kapatıyor, izlemiyorlar.

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ, ANNE VE KIZI BULUŞTURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin