Bir Başkadır Peri (Defne Kayalar) kimdir? Yaşı, dizileri...

Yeni dizi Bir Başkadır'ın Peri'si kimdir?

Merve Mutlu
17 Kasım 2020 - 15:27
Yeni Bölüm

Netflix'te 12 Kasım'da yayınlanmaya başlayan Bir Başkadır dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmek bilmiyor. Dizinin konusu kadar birbirinden farklı karakterleri de oldukça beğeni topladı.

Bir Başkadır Peri kimdir?

20-11/17/defne-kayalar-1605616608.png

Aslında herkesin anlayacağı tanımla bir Beyaz Türk. Konumu nedeniyle standart bir konfor alanına sahip olan Peri aslında bir yandan da modern dünyanın kölesidir ve onun da çıkmazları vardır. Kendisini sorgulayacak kadar derin sohbetlerin içinde bulacaktır kendini.

Bir Başkadır dizisinde Peri karakterini Defne Kayalar canlandırmaktadır. 

Defne Kayalar kimdir?

20-11/17/defne-k.jpg

Defne Kayalar, 1975 yılında İzmir’de doğmuştur.
Eğitimini Bilkent Üniversitesi Grafik Bölümü’nde tamamlamıştır.
2003 yılında rol aldığı Alacakaranlık dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Medcezir dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Defne Kayalar; 20 Dakika, Keskin Bıçak ve Alacakaranlık dizilerinde rol almıştır.
Atv’de yayınlanan; başrolü Gürkan Uygun, Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin kadrosunda yer almakta ve Nesrin karakterini canlandırmaktadır.
Delibal ve Yazı Tura filmleri ile sinema dünyasına da adım atmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin