Merve Mutlu
23 Kasım 2020 - 17:20
Gündem

Öykü Karayel, Fatih Artman, Derya Karadaş, Tülin Özen, Bige Önal ve Alican Yücesoy, Funda Eryiğit gibi başarılı ve sevilen isimlerden oluşan isimleri bir araya getiren ve çok konuşan Netflix dizisi Bir Başkadır'ın sosyal medya gündeminde infial yaratmasının etkileri hala sürerken, dizinin setinden bir aşk doğduğu iddiası gündeme düştü.

20-11/23/bir-b.jpeg

Türkiye'nin farklı sosyo kültürel yapılarından gelen kişileri ortak zeminde buluşturarak fark yaratan dizisi Bir Başkadır, verdiği mesajlarla, oyuncuların performansıyla, replikleri ile kısa sürede adeta bir fenomene dönüştü. 

Bir Başkadır'ın Ruhiye'si Funda Eryiğit ile yönetmeni Berkun Oya aşk yaşıyor!

20-11/23/bir-baskdir.png

Dizinin beğenilen karakterlerinden biri olan Ruhiye karakterini canlandıran oyuncu Funda Eryiğit ile dizinin yönetmeni ve senaristi Berkun Oya'nın beraber oldukları öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin