Öykü Çelik Aile Şirketi dizisine konuk oldu!

Aile Şirketi dizisine konuk oyuncu geldi.

Merve Mutlu
23 Kasım 2020 - 17:13
Gündem

Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosu ile dikkat çeken yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi, Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Sevilen dizinin kadrosuna ünlü bir isim konuk oldu.

20-11/23/aile-s.jpg

Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı 25 Yapım imzalı dizi, 6 Ağustos Perşembe günü yayınlanmaya başlayan dizinin 2. sezon onayı da çıkmıştı.

Öykü Çelik Aile Şirketi dizisine konuk oldu!

20-11/23/yku-c.jpeg

Senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Koray Şahin’in yaptığı ve 20'şer dakikadan oluşan dizinin kadrosuna ünlü bir isim konuk oluyor. En son Şeref Sözü dizisinde rol alan Öykü Çelik diziye konuk oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin