Ezgi Eyüboğlu'nun yeni dizisi "Teşkilat" oldu!

Ekranların sevilen ismi Ezgi Eyüboğlu'ndan yeni dizi geliyor.

Merve Mutlu
23 Kasım 2020 - 15:07
Gündem

En son, Fox ekranlarında yayınlanan uyarlama dizi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosunda yer alarak Berk'in eski sevgilisi Nil'i canlandıran Ezgi Eyüboğlu'nun yeni dizisi belli oldu. Bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelen isim yeni bir dizi ile anlaştı. 

20-11/23/ezgi-e.jpg

Tims&B'nin TRT için çekeceği Teşkilat adlı dizi için hazırlıklar başladı. Kasım sonunda sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın oturacak.

Ezgi Eyüboğlu'nun yeni dizisi "Teşkilat" oldu!

Ekranların sevilen ismi Ezgi Eyüboğlu yeni bir dizi ile anlaştı. Daha önce: Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, İntikam, Adı Mutluluk, Payitaht Abdülhamid, Bir Aile Hikayesi gibi dizilerde başarıyla rol alan isim, yeni dizi ile anlaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin