Gain'in yeni dizisi "Terapist" için oyuncu görüşmeleri yapılıyor!

Terapist dizisinin oyuncuları kimler olacak?

Merve Mutlu
23 Kasım 2020 - 14:41
Gündem

Türkiye'nin yeni dijital içerik platformu olan ve Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain medya için hazırlanan bir içerik daha ortaya çıktı. Şu ana dek Engin Günaydın'ı "10 bin adım" adlı proje ile yeniden dizilere döndüren Gain Medya, Özcan Deniz'i başrolde ağırlayacak olan Senkron adlı bir projeyi de hayata geçirecek haberini sizlerle paylaşmıştık.

20-11/23/gain.png

hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın bir projesi daha belli oldu. Zeynep Dadak'ın yöneteceği psikolojik gerilim türündeki yeni dizinin adı Terapist olacak. Oyuncu kadrosu için görüşmelere başlanan yeni dizinin kadrosu için: Muhammed Uzuner, Murat Kılıç, Zeynep Çamcı ve Çağdaş Onur Öztürk ile görüşülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin