Bir Deli Sevda dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Başarılı kadrosu ve güçlü senaryosuyla dikkat çeken Bir Deli Sevda, Bir Deli Sevda’nın yayın tarihi kesinlik kazandı.

Sibel Karagöl
04 Nisan 2017 - 00:19
Gündem

Başarılı kadrosu ve güçlü senaryosuyla dikkat çeken Bir Deli Sevda yayın tarihini açıklandı.

Yayın hayatını sürdüren “O Hayat Benim” ve “Kalbimdeki Deniz” projelerinin sahibi Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Bir Deli Sevda 5 Nisan Çarşamba günü başlıyor.

17-04/04/j.jpg

Bir Deli Sevda Başrolleri ve Oyuncu Kadrosu

Pastel Film, kısa ama etkili senaryoyu çok önemli başrol oyuncuları ile taçlandırdı. Başrol için ise daha önce Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde oynayan Kaan Yıldırım ve Bugünün Saraylısı, Göç Zamanı ve Familya dizilerinde başrol oynayan Cansu Tosun yer alıyor. 

17-04/04/kp.jpg

Geniş ve deneyimli kadrosu ile dikkat çeken dizi "Bir Deli Sevda"nın başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur paylaşıyor. Dizinin oyuncu kasrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın gibi başarılı oyuncular yer alırken, ayrıca ekranların usta isimleri Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor.

Bir Deli Sevda 1.Bölüm Fragmanı

Yönetmenlik koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu dizi yayınlanan tanıtım ve 1. bölüm fragmanlarıyle büyük beğeni topladı.

Bir Deli Sevda 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Deli Sevda Konusu

Babası Cengiz’in öldüğünü sanan Bahar'ın hayatında annesinden başka kimsesi yoktur. Kemal ise çocukluk arkadaşı Bahar'a deli gibi aşıktır fakat genç kız bu aşkı görmezden gelmektedir. Ve bir gün Bahar'ın karşısına çıkan Mehmet'e aşık olur ve bir deli sevdanın hikayesi başlar.

Bir Deli Sevda'nın birinci bölümünü merakla bekleyen hayranlar için dizinin ilk fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

Show TV'nin iddialı kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Bir Deli Sevda, ilk bölümüyle Çarşamba akşamı 20:00’de Show TV ekranlarında yer alacak.

Bir Deli Sevda'yı oyuncu kadrosu dizi karakterli açısından mercek altına aldığımız haberimize ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin