İçerde'nin Melek'i Bensu Soral içini döktü!

Reyting rekorları kıran ve Pazartesi akşamları yayınlanan İçerde dizisinin başrol oyuncularından Bensu Soral ile yapılan röportaj sonucunda Melek'i yakından tanıyoruz.

Sibel Karagöl
04 Nisan 2017 - 00:00
Gündem

Oyunculuk kariyerine küçük rollerle başlayan Bensu Soral, İçerde dizisinden önce tek başrol tecrübesini kısa sürede final yapan Tatlı Küçük Yalancılar’da tatmıştı. İçerde'denin başrol karakterlerinden olan Melek'i canlandıran Soral'ın kariyerini ve özel hayatını mercek altına alıyoruz.

17-04/04/n.jpg

Bursa doğumlu güzel ilk olarak modellik yapmaya başlamış, ablası Hande Soral'ın ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha önce Kemal Tahir’in ölümsüz eserinden uyarlanan TRT1 ekranlarında yayınlanan Yol Ayrımı dizisinde rol almış Soral daha önce Fatih, Alev Alev, Bir günah gibi, Gecekondu, Küçük kadınlar, Komedi Dükkanı projelerinde rol almıştır.

17-04/04/bs.jpg

İçerde'nin hayatını değiştirdiğini her fırsatta ifade eden Bensu Soral'la yapılan röportaj ile,  güzel ve başarılı oyuncuyu mercek altına alıyoruz.

İçerde'nin Biricik Melek'i

İçerde dizisinde Bensu Soral bir yanda usta oyuncular Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu ve Yıldıray Şahinler; öte yanda genç kuşaktan meslektaşları Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alıyor. İçerde'nin Melek'i dizideki başarılı performansının kaynağı sorulduğunda çok çalışmak ve emek sarf etmek olduğunu söyledi. Usta oyunculardan oluşan kadroda, onlardan motive edici sözler duydupunda çok mutlu olduğunu ve bunun performansına büyük ölçüde etki ettiğini söyledi. Özel bir oyuncu koçuyla çalışan Soral ilk bölümden bu yana gözle görülür bir gelişme kaydettiğini büyük bir mutlulukla vurguladı.Samimi itiraflarda bulunan güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Şanslı olduğumuzu biliyoruz. Bunu sonuna kadar hak etmek istiyorum." 

17-04/04/i9.jpg

Bensu Soral Özel Hayatı

Güzel oyuncu yapılan röportajda özel hayatı hakkında da bilgiler verdi. İçerde dizisinde oyunculuk kariyerine büyük bir adım attığını söyleyen Soral Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü’nde halen öğrenci olup İçer dizisine ağırlık verebilmek için bir sene okulu dondurduğunu belirtti. Ayrıca bir hayran sever olan güzel oyuncu 5 kedisiyle birlikte mutlu hayat sürdüğünüve kedilerinin enerjisini inanılmaz etkilediğini vurguladı.

17-04/04/i0.jpg

 Ayrıca Soral hakkında duyduğumuz en ilginç şey beslenmesine ve sağlığına dikkat edern oyuncu, tüm ekibi yemek alışkanlıklarını düzenlemeye ve porsiyonları konusunda frenlemesiyle dikkatleri çekmiş.

Öte yandan yakın zamanda doğum günü olan Soral'ın erkek arkadaşı ve sürpriz hediyesi konusunda haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin