Bir Denizaltı Hikâyesi'nde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Özge Özpirinççi olacak!

Bir Denizaltı Hikayesi'nin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
01 Şubat 2021 - 16:00
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan ve ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi'nin hazırlıkları devam ederken oyuncunun partneri de belli oldu.

21-02/01/kivanc.gif

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Tolga Karaçelik'in üstlendiği ve aksiyon - macera türünde olacağı bilinen Bir Denizaltı Hikayesi adını alacak olan projenin yazar kadrosunda:  Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alacak. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı projenin detayları ise gizemini koruyor.

Bir Denizaltı Hikâyesi'nde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Özge Özpirinççi olacak!

21-02/01/zge-1612184512.jpg

En son Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük başarı yakalayan Kadın dizisinin başrolünde yer alan Özge Özpirinççi, Bir Denizaltı Hikayesi'nin kadrosunda Tatlıtuğ ile başrolü paylaşmak üzere anlaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin