Kimya Gökçe Aytaç Yaşı 19 dizisinde!

Yaşı 19 dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
01 Şubat 2021 - 14:23
Gündem

Uzun süredir dizi projelerinden uzak duran Hülya Avşar'ı dizi setlerine dönmeye ikna eden dizi projesi Yaşı 19'un hazırlıkları devam ediyor. Güçlü oyuncuları bir araya getirdiği oyuncu kadrosu ile daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gold Film imzalı yeni dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

21-02/01/yasi-19-v.jpg

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı ve kadrosuna: Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur'un dahil olduğu dizi sete çıktı.

Kimya Gökçe Aytaç Yaşı 19 dizisinde!

21-02/01/yasi-19.jpg

Hikayesi henüz bilinmeyen ancak kadrosu ilgi çeken dizinin konusu henüz bilinmiyor. Dizide Hale karakterini canlandıracak olan Avşar'ın kızını canlandıracak isim ise Kimya Gökçe Aytaç oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin