Uğur Güneş Kanunsuz Topraklar dizisiyle dönüyor!

Sevilen oyuncu Uğur Güneş'in yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
01 Şubat 2021 - 13:52
Gündem

Yeniden Başla, Urfalıyam Ezelden, Diriliş Ertuğrul, Seddülbahir 32 Saat ve İsimsizler dizilerinin ardından rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Yılmaz karakteri ile yıldızı parlayan ve ekranların aranan isimlerinden biri olan Uğur Güneş, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

21-02/01/ugur-gunes.jpg

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz'ı Uğur Güneş, bir süre önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmıştı. Yeni projesi merak edilen oyuncu Gold Film tarafından Fox ekranları için çekilecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosna dahil oldu. Usta kalem Zülküf Yücel'in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmenlerden Faruk Teber oturacağı bilinen dizikömür madenleri sayesinde zenginleşen Zonguldak'ta bir maden patronu olan Malik beyin kızı Gülfem ve maden işçisi Davut'un arasındaki imkansız bir aşkı anlatacak. Nisan ayında çekimlerine başlanması planlanan dizi için İstanbul'a Zonguldak platosu kurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin