Bir Litre Gözyaşı final yapıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi ne zaman bitecek?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı final kararı aldı! Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi ne zaman final yapacak?

Nurşah
29 Ocak 2019 - 14:01
Gündem

Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin'in başrollerinde yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinden beklenmedik bir haber geldi. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre sevilen diziden final kararı çıktı. Bir Litre Gözyaşı final ne zaman olacak?

 19-01/29/bir-litre-gozyasi-final.jpg

Bir Lire Gözyaşı dizisi final kararı aldı!

Verilen üç haftalık aranın ardından dram dizisi konseptinden gençlik dizisine kayan sevilen dizi Bir Litre Gözyaşı final kararı aldı. Başarılı ve genç oyuncuları kadrosunda barındıran dizinin ekrana gelecek olan 15. bölümü ile izleyicilerine veda edeceği söyleniyor... Dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Ogeday Girişken ve Türkü Turan da dahil olmuştu...

 

Pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yerine ise Kanal D ekranlarında Çok Güzel Hareketler 2. kuşak bölümleri ile izleyici karşısında olacak. Çok Güzel Hareketler merakla beklenen yeni bölümleri ile 10 Şubat Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin