Selin Şekerci Kızım dizisinden ayrıldı! Asu'dan beklenmedik veda...

Kızım'da Asu karakterini canlandıran Selin Şekerci diziye veda etti... Güzel oyuncu veda mesajı paylaştı...

Nurşah
29 Ocak 2019 - 13:30
Gündem

Kızım dizisi bu sezon Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları ile de dikkatleri üzeirne çeken Kızım dizisinde Asu karakterini canlandıran Selin Şekerci'den beklenmedik veda geldi!

19-01/29/kizim-asu-diziden-ayrildi-1548757275.jpg

Selin Şekerci Kızım dizisinden ayrıldı!

Sevilen aile dram dizisinin ekrana gelen yeni bölümünde izleyiciler beklenmedik bir veda ile büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Öykü'nün annesi Asu karakteri ile kadroya dahil olan Selin Şekerci Kızım dizisinden ayrıldı. Güzel oyuncu ayrılık haberini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı...

19-01/29/selin-sekerci-diziden-ayrildi.jpg 

Bir çok hikayeye bir çok karaktere dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. #kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle… Anne oldum ben hem de @berengokyildiz_official gibi dünyanın en özel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. @medyapimresmi ile çalışmak , Fatih Aksoy’un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize kocca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber ‘anne’liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoşçakalın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin