Bir Litre Gözyaşı ne zaman başlıyor? Bir Litre Gözyaşı dizisinin oyuncuları belli oldu mu?

Japon dizisinden uyarlanacak Bir Litre Gözyaşı ne zaman başlıyor? Kanal D ekranlarına gelmesi beklenen dizi dram ve romantik türünde olacak. Bir Litre Gözyaşı dizisinin oyuncuları belli oldu mu?

Berfu Gürle
04 Ekim 2017 - 17:39
İptal - Onay

One Litre of Tears (Ichi ritoru no namida) adıyla yayınlanan Japon dizisinden uyarlanacak projenin yapımını MF yapım üstleniyor. Japon versiyonunda 11 bölüm süren dizinin Türk versiyonunun 39 bölüm olması bekleniyor. Yeni sezonda yer alacak dizi Bir Litre Gözyaşı ne zaman başlıyor? Kanal D ekranlarına gelmesi beklenen dizinin senaryosunu ve yönetmenliğini Kalp Atışı dizisini çeken Yusuf Pirhasan üstleniyor. Peki yeni sezonda beklenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin oyuncuları belli oldu mu?

17-10/04/bir-litre-ask-oyunculari-kerem-bursin-farah-zeynep-abdullah.jpeg

İkili yeniden aynı projede!

Daha önce Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da bir arada olan Farah Zeynep Abdullah ve Kerem Bürsin'nin bu projede de bir arada olacağı iddia edildi. Kadın başrolde Farah Zeynep Abdullah'ın ismi kesinleşmişken erkek başrol için Kerem Bürsin iddiası henüz netlik kazanmadı.

17-10/04/bir-litre-ask-oyunculari.jpg

Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman başlıyor 

Fuji Network System'te yayınlanan dizinin japon versiyonu 11 bölüm olarak verilmiş. Türk versiyonu 39 bölüm olacak şekilde düşünülen dizi Bir Litre Gözyaşı, Kanal D ekranlarına Kasım ayında gelecek.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin konusu

Dizide amansız bir hastalığın pençesinde olan genç kızı canlandıracak Farah Zeynep Abdullah, seyirciyi oldukça etkileyeceğe benziyor. Japon uyarlamasında, sinir sisteminde denge unsuru oluşturan kilit organ olan beyinciğin işlevini gün geçtikçe kaybetmesi ve sinirlerin ölü hücrelere dönüşmesi rahatsızlığına yakalanan bir genç kız olan Aya'nın hikayesini konu alıyor. Yavaş ilerleyen hastalığın hiç bir şekilde tedavisi olmadığı biliniyor. Ve önce yürümekte, yazmakta, konuşmakta zorluk çekecek olan Aya'nın başından geçen hikaye anlatılıyor.  

One Litre of Tears (Ichi ritoru no namida) Japon versiyon Kapağı

17-10/04/one-litre-of-tears-dizisi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin