Katilin Kızları ne zaman başlıyor? Katilin Kızları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni sezon dizisi Katilin Kızları ne zaman başlıyor? Yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun üstlendiği proje Katilin Kızları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Berfu Gürle
04 Ekim 2017 - 15:42
İptal - Onay

Süreç Film imzalı dizinin yapımcılığını Ali Gündoğdu üstleniyor. Ağustos ayında detayları açıklanan dizi Katilin Kızları ne zaman başlıyor? Kaçak, Hanımın Çiftliği, Kötü Yol, Dila Hanım ve İstanbul Sokakları gibi televizyon dizilerinin senaristliğini yapan Zülküf Yücel projenin senaryosunu yazacak. Katilin Kızları dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Katilin Kızları dizisinin yönetmenliğini Mesude Eraslan tarafından yapılacak. Kanal D ekranlarına gelecek olan dizi için detaylar açıklanıyor.

Katilin Kızları dizisi ne zaman başlıyor?

Ağustos ayında dizi ile ilgili açıklamaların yapılması ardından geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosu tamamlanmaya başladı. Dizinin Ekim ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

17-10/04/katilin-kizlari-ne-zaman-basliyor-katilin-kizlari-dizisi-oyuncu-kadrosu-ve-konusu.jpg

Katilin Kızları dizisi konusu

Bir aile dizisi olacak olan dizide katil bir baba ve dört çocuğun hikayesi işlenecek. Baba rolünü Fikret Kuşkan canlandıracak. 

Katilin Kızları dizisi oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında gelmeye hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Cansu Fırıncı, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Numan Çakır, Ülkü Duru, Özgün Çoban, Serdar Özer, Anıl Tetik, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü yer alıyor. 

Fikret Kuşkan (Yaşar)

17-10/04/katilin-kizlari-dizisi-oyuncu-kadrosu-ve-konusu-1507117633.jpg

Usta oyuncu 22 Nisan 1965 İstanbul doğumludur. Arsevi Ozkara ile evli olan Kuşkan Gizli Yüz filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. İlk oyunculuğunu yaptığı film Zülfü Livaneli'nin Sis filmidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Hanımın Çiftliği, Hayat Devam Ediyor, Yasak gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Kırlangıç Fırtınası dizisinde yer alan oyuncu Katilin Kızları dizisinde Yaşar adı ile katil bir babayı canlandıracak.

Tuvana Türkay (Kumru)

17-10/04/tuvana-turkay-katilin-kizlari.jpg

Bulgaristanlı bir ailenin tek çocuğu olan güzel oyuncu 3 Ekim 1990 Üsküdar'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü tamamlamıştır. Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat vermiştir. Yer Gök Aşk, Ayrılık ve Oyunbozan gibi dizilerde rol bulmuştur. En son Fox tv ekranlarında yayınlanan Deli Gönül dizisinde başrol olarak seyircisi ile buluşmuştur. Katilin Kızları dizisinde 4 kız kardeşten Kumru'yu canlandıraracak.

Cansu Fırıncı (Çetin)

17-10/04/cansu-firinci-katilin-kizlari-1507117747.jpg

16 Mart 1982 Ankara doğumludur. Fırıncı, Ege Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuş Urfalıyam Ezelden, Üç Harfliler 2, Kanlı Postal ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal karakteriyle tanınınırlığını artırmıştır.

Elifcan Ongurlar (Sumru)

17-10/04/elifcan-ongurlar-katilin-kizlari.jpg

Tuvana Türkay'ın Katilin Kızları dizisinde kız kardeşlerden Sumru'yu canlandırıyor. 7 Haziran 1993 İzmir de dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. En son olarak oynadığı Kiralık Aşk dizisindeki Fikret Gallo karakteri ile popülerliği artmıştır.

Ahsen Eroğlu (Suna)

17-10/04/ahsen-eroglu-katilin-kizlari.jpg

1993 Çorlu doğumludur. Ege Ünivesitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu olan genç oyuncu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne gibi dizilerde yer almıştır. Katilin Kızları dizisinde ise baba Yaşar karakterinin kızlarından biridir. Lise öğrencisi Suna karakterine canlandırıacak.

Sibel Taşçıoğlu (Ayten)

17-10/04/sibel-tascioglu-katilin-kizlari.jpg

28 Temmuz 1976 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ekmek Teknesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Pulsar ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

Numan Çakır (Zübeyr)

17-10/04/numan-cakir-katilin-kizlar.jpg

1 Ocak 1970 doğumlu oyuncunun Mor Ufuklar filminde gösterdiği başarı ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Arka Sokaklar, Şevkat Yerimdar gibi televizyon dizilerinde yer almıştır.

Ülkü Duru

17-10/04/lku-duru-katilin-kizlari.jpg

Usta oyuncu Ülkü Duru 24 Ağustos 1965 Ankara doğumludur. Eşkiya filmi ve Aliye dizisindeki Nusret karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. Doktorlar, Arka Sokaklar, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Son dizilerinde yer almıştır.

Özgün Çoban (Alper)

17-10/04/zgun-coban-katilin-kizlari.jpg

5 Temmuz 1981 yılında doğan oyuncu Bitlis'de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Arka Sokaklar, Deniz Yıldızı ve Beni Affet dizilerinde rol almıştır.

Serdar Özer (Yağız)

17-10/04/serdar-ozer-katilin-kizlari.jpg

Serdar Özer 21 Ocak 1980 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Girne Amerikan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Emret Komutanım, Yaralı Yürek, Küçük Kadınlar, Dedemin Dolabı, Kaderimin Yazıldığı Gün, Bana Sevmeyi Anlat, Cesur ve Güzel dizisinde rol almıştır.

Anıl Tetik (Egemen)

17-10/04/anil-tetik-katilin-kizlari.jpg

1991 tarihinde dünyaya gelen oyuncu İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi'nden mezun olan Tetik, 2012 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı. Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynadı.

Hakan Yufkacıgil

17-10/04/hakan-yufkacigil-katilin-kizlari.jpg

1 Ocak 1980 İstanbul'da doğmuştur. Yufkacıgil, İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Ekmek Teknesi, Kollama, Sessiz Fırtına, Eve Düşen Yıldırım, Beni Unutma, Yasak ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Son olarak Cesur Yürek dizisinde İskender karakterine hayat vermiştir.

Meltem Gülenç

17-10/04/meltem-gulenc-katilin-kizlari-1507118769.jpg

1970 tarihinde dünyaya gelen Ankaralı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. İki Yaka Bir İsmail ve Güneşin Kızları dizilerinde yer almıştır.

Aslı İçözü 

17-10/04/asli-icozu-katilin-kizlari-1507118820.jpg

27 Eylül 1964 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Melekler Korusun, Al Yazmalım, Çalıkuşu ve Güllerin Savaşı dizilerinde rol almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin