Bir Litre Gözyaşı Sevda (Ayçin İnci) kimdir?

Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde karşılaştığımız Sevda karakteri kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 17:17
Yeni Bölüm

Başrollerini Miray Daner ve Sanem Çelik gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizi Bir Litre Gözyaşı'na, yayınlanan son bölümünde Ayçin İnci de dahil oldu. Bir Litre Gözyaşı Sevda kimdir? Gerçek adı nedir?

Bir Litre Gözyaşı Sevda kimdir? 

18-11/27/aycin-inci.jpg

Psikopat bir kocası olan Sevda, ondan kaçabilmek için oğlu ve annesini de yanına alır. Bu kaçışta paraya fazlası ile ihtiyaç duyduğu için de hiç olmadık bir işe kalkar ve bir çeteye bulaşır. Bu çete ile iş birliği yapmak durumunda kalan Sevda, Muzo’yu dolandırır. Daha sonra Muzo ile tekrar yolları kesişen Sevda, bir babanın evladı için neler yapabileceğini fark ettiğinde, bu Sevda için büyük bir değişimin başlangıcı olacaktır.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sevda karakterini, Ayçin İnci canlandırmaktadır.

Ayçin İnci kimdir? 

18-11/27/aycin-ii.jpg

3 Mayıs 1980 doğumludur. 2001 yılında reklamlarda oynayarak sektöre giriş yaptı. Şahika Tekand'ın  Studio adındaki atolyesinde oyunculuk eğitimi aldı. 2003 yılında Kurşun yarası dizisiyle televizyon oyunculuğu hayatı başladı. Salih Kuşu, Ne diyosuun, Misi, Kara Duvak, Üç Arkadaş ve Benim Annem Bir Melek adlı dizilerde rol aldı. Şu anda da Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sevda karakterini canlandırıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin