Uzaylı istilası temalı bilim kurgu gerilim dizisi Spides'ı tanıyalım!

SYFY | NBCUniversal yeni bir bilim kurgu dizisini izleyicilere sunuyor. Spides nasıl bir dizi?

SYFY | NBCUniversal'dan uzaylı istilasını konu alan bilim-kurgu gerilimi türünde yeni bir dizi geliyor: "Spides"

SPIDES DİZİSİ 2019'DA GELİYOR!

Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), Falk Hentschel (Legends of Tomorrow, Agents Of S.H.I.E.L.D.), Florence Kasumba (Avengers, Black Panther) ve Désirée Nosbusch'un (Bad Banks) başrollerini paylaştığı dizi 2019 yılının sonlarına doğru izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"SPIDES" KONUSU

Peki, Spides'ta izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Günümüz Berlin'inde geçen hikayenin merkezinde gizemli bir uyuşturucu ilaç aldıktan sonra girdiği komadan uyanan ancak geçmişe dair hiçbir şey hatırlamayan Nora (Sellers) karakteri bulunuyor.

Dedektif David Leonhart (Hentschel) ve ortağı Nique Navar (Kasumba) söz konusu uyuşturucu ilaç ve bununla bağlantılı olarak onlarca kayıp gencin izini sürmektedir.

Bu arada Nora kendisine ne olduğu konusunda araştırmalarını sürdürürken sentetik uyuşturucu vasıtasıyla insanları konakçı beden olarak kullanan uzaylıların komplosunu keşfeder. Bu keşif beraberinde daha karanlık sırları ortaya dökmeye başlayacaktır: Nora, uzaylı istilasının kilidi konumundadır.

18-11/27/tyene-sand.jpg

Damian Hardung (Name of the Rose), Susanne Wuest (Perfume), Aleksandar Jovanovic (Tatort, Dr. Who), Branko Tomovic (Homeland, 24) ve Kimberly Leemans (The Walking Dead, Nashville) dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Katapult Filmproduktion, Red Sun Films, Palatin Media, Nevision, Aventin Film, Baby Giant Hollyberg ortak yapımcılığında hazırlanan Spides'ın yazar ekibi Rainer Matsutani, Eckhard Vollmar, Peter Hume, Carola Lowitz ve Mark Wachholz'dan oluşuyor.

18-11/27/syfy-logosu.jpg

Rainer Matsutani'nin (Raging Inferno, Wild Land, Over My Dead Body) showrunner, yazar ve yönetmen; Alexander Kiening'in yapımcı olarak yer aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Bernd Schlötterer, James Cabourne & Wolfgang Behr yer alıyor.

Spides'ın çekimlerine Berlin, Almanya'da başlandı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin