Bir Mucize Olsun Esma Sancaktar kimdir?

Fox Tv ekranlarında 6 Nisan Cuma akşamı yayın hayatına başlayacak olan Bir Mucize Olsun Esma karakteri kimdir?

Nurşah
06 Nisan 2018 - 18:27
Kültür Sanat

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği Bir Mucize Olsun dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Fox Tv ekranlarında cuma akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak olan dizinin Esma karakteri kimdir? Kim tarafından canlandırılmaktadır?

18-04/06/bir-mucize-olsun-esma.jpg

Bir Mucize Olsun Esma kimdir?

Ellili yaşlarının başında olan Esma Sancaktar, hayatı boyunca gözü yükseklerde yaşamış ve kendisine zengin bir eş bularak bu amacına ulaşmıştır. Oldukça yüksek bir egoya sahiptir ve sosyetenin basamaklarını hızla tırmandığı için insanlara devamlı olarak üstten bakan bir yapıya sahiptir. Dizide bencilliği ile dikkatleri üzerine çeken Esma, Damla'ya zor anlar yaşatacak gibi görünüyor...

Bir Mucize Olsun Esma karakteri başarılı oyuncu Ayşegül Günay tarafından canlandırılmaktadır...

18-04/06/aysegul-gunay-1523027881.jpg

Ayşegül Günay kimdir?

9 Kasım 1969 senesinde dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bugüne dek çeşitli yapımlarda kendisi gösteren Ayşegül Günay son olarak Bir Mucize Olsun isimli dizide Esma Sancaktar karakterini canlandırmaktadır...

Rol aldığı diziler
-Kaybolan Yıllar
-Eşref Saati
-Derman
-Küçük Kadınlar
-Aile Saadeti
-Yer Gök Aşk
-Asla Vazgeçmem
-Bir Mucize Olsun

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin