Bir Peri Masalı dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı!

Fox TV'nin her Çarşamba ekran gelen dizisi Bir Peri Masalı'na flaş bir oyuncu dahil oldu. Bir Peri Masalı'na hangi oyuncu katıldı? Bir Peri Masalı'nın 6. Bölümünde neler yaşandı? Bir Peri Masalı'nın 7. Bölümünde neler olacak?

Volkan Usta
07 Kasım 2022 - 15:37
Yeni Bölüm

Fox'un Çarşamba günleri seyircisi ile buluşan dizisi Bir Peri Masalı bu hafta 7. Bölümüyle ekrana gelecek. Daha önce final yapacağı kulislerde konuşulan projenin reytinglerinin artması sebebiyle diziye yeniden şans verildiği öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından Medyapım imzalı dizinin kadrosuna da yeni bir oyuncu katıldı.

 

Başrollerinde Alina Boz ile Taro Emir Tekin’in yer aldığı diziye son olarak Figen karakteriyle Deniz Uğur dahil oldu. Deniz Uğur, Figen karakteri ile dengeleri değiştirecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin