Bir Peri Masalı'nın Zeynep'i Alina Boz kimdir? Kaç yaşında?

Bir Peri Masalı dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Bir Peri Masalı”, 28 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizi yayınlanan ilk bölümüyle konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekti!

Bir Peri Masalı oyuncu kadrosunda kimler var?

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor.

Bir Peri Masalı'nın Zeynep'i Alina Boz kimdir? Zeynep karakterini yakından tanıyalım!

Zeynep,her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen bir genç kızdır. Tek amacı ise bu düşlediği hayata Onur Köksal'ın(Taro Emir Tekin)kalbini çalarak kavuşmaktır.

Alina Boz kimdir? Kaç yaşında? Alina Boz nereli?

Alina Boz 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya'da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi, Türkçe öğrendi ve ilkokulu burada okudu. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

Ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve reklamlarda roller almasının ardından oyunculuk kariyerine 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. Paramparça dizisinde Hazal olarak rolünü üstlendi.

2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Bölük filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesid izisinde Defne karakterini oynadı. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı. Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı. 2021 yılında Maraşlı dizisiyle ilk kez sahneye çıktı ve Mahur karakterini canlandırdı. Şimdi ise Fox'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'nda Zeynep karakterine hayat veriyor!

Bir Peri Masalı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin