Show TV'den yeni dizi: Kızılcık Şerbeti

Show Tv'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı! Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını ise Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı sezonun iddialı dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin merakla beklenen afişi yayınlandı. Senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ketche’nin oturduğu dizi çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

22-09/29/kizilcik-serbeti-afis.jpg

Usta oyuncu kadrosu ve yayınlanan afişiyle dikkatleri çeken dizi; farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesinin ardından gelişen çarpıcı olayları konu alıyor. Geçtiğimiz günlerde çekimleri İstanbul’da başlayan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca; Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler rol alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ne?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Kıvılcım (Evrim Alasya) Doğa’nın annesini, Abdullah (Settar Tanrıöğen) Fatih’in babasını, Pembe ise (Sibel Taşçıoğlu)  Fatih’in annesini canlandırıyor. Hikayenin başrol karakterinden Barış Kılıç (Ömer) senaryoda Fatih’in amcasına hayat verecek. Dizide usta oyuncu Füsun Demirel de Doğa’nın annesi Sönmez’i oynayacak. Her şey Fatih ile Doğa’nın sevgili olmasıyla başlıyor. Afiş çekimi geçen perşembe yapılan dizi İstanbul’da çekilecek.

Kızılcık Şerbeti yakında Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin