Bir Sevdadır 1. bölümüyle bu akşam TRT'de başlıyor! Dizinin oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

TRT'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Bir Sevdadır çok konuşulacak hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimlerdir? Bir Sevdadır dizisi konusu nedir? Bir Sevdadır 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Bir Sevdadır dizisi hangi gün başlıyor? Bir Sevdadır Yasin kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Bir Sevdadır Yeşil kimdir? Sude Zülal Güler kimdir? Bir Sevdadır dizisi Tufan kimdir? Ekin Mert Daymaz kimdir? Bir Sevdadır dizisi İshak Ali kimdir? Sinan Tuzcu kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
31 Ocak 2024 - 10:00
Kültür Sanat

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Bir Sevdadır bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Bir Sevdadır dizisi konusu nedir? Bir Sevdadır oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

İLGİLİ İÇERİK

Bir Sevdadır  dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

Yasin (Feyyaz Şerifoğlu): Namıdiğer yetenekli futbolcu Delikan Yasin. Hayatı ikizinin ölümünden önce ve sonra olarak ikiye ayrılır. Neşeliyse etrafındakilere mutluluk saçar, öfkeliyse kendini de dünyayı da yakar.

Yeşil (Sude Zülal Güler): Gözleri hep yanar, dalgalanır ama hiçbir şekilde duygularını dışa vurmaz. Hayatla hep mücadele içinde olan Yeşil’in tek istediği, çocuklarına güvenli ve mutlu bir hayat vermek.

Tufan (Ekin Mert Daymaz): Gözleriyle konuşur, yüzünde ise hep bir sertlik vardır. Söylediği bir cümle vardır, “Benim coğrafyam batı yasaları için fazla sert. Orta yerinden kırılır o yasa.”

Ünal (Doğukan Polat): Yedek kulübesinde saklanan biri Ünal. Onun sahaya tekrar çıkabilmesinin tek yolu büyük bir güç elde etmesiyle olabilirdi. Bu gücü verebilecek tek şey ise ağalıktı. Çünkü ağalık demek, güç demekti.

İshak (Sinan Tuzcu): Ali Karadeniz şivesi onun kimliği gibi.
 Sakatlık geçirip sahalara veda edene kadar futbol konusunda aşırı yetenekliydi. Hırslı, mükemmeliyetçi, güçlü ve otoriter bir yapısı var.

Gülender (Sinem Uslu): Karadenizli bir ailenin kızı. Yaratılış olarak bir tarafı neşe diğer tarafı öfkedir. Özünde iyi biri ama sizin de iyi olduğunuza inanırsa.

Ayça (Merve Şeyma Zengin): Samimi, kendinden emin, duygularını samimi bir şekilde yansıtan biri. Hırsları ve hayata karşı öfkesi çok yüksek. Bu yüzünden girdiği her yanlış yolda kendini aklayacak bir şey mutlaka bulunur.

Menevşe (Ekin Aksoy): Hayat dolu, duygularıyla var olan biri. Tutkularından ve inandığı şeyden kolay vazgeçmeyen, özgürlüğüne düşkün biridir. Her şey gözlerinde, sözlerinde...

Rukiye (Yağmur Başkurt): Bıçakçı ailesinin gelini. Güler yüzlü, muzip ama bir o kadar da hırslarını bastırmayı başaran bir kadın. Eğer bir pot kırdıysa bunu kesinlikle bilerek yapmıştır ama karşısındaki insan “Bizim Rukiye işte” der

Boncuk (Seray Gözler): Bıçakçı Tam karadeniz kadını. Aklı başındayken hükümet bir kadınmış. Bakışları keskin. Çok sürprizli! Kızacak mı espri mi yapacak pek anlayamayız.

Cenap Dağlıca (Muhammed Cangören): Cenap baskıcı bir Cenap baskıcı bir baba tarafından yetiştirilmiş.
Sık sık öfkelenir ve öfkelendiğinde bundan yedi mahalle haberdar olur. Kendi hissettikleri, istedikleri birinci önceliği ve “Hepiniz için ben en iyisini bilirim, yaparım” der. 

Ersin (Atlas Önel): Yeşil sahaların 10 numarası Myastro Ersin. Rakibinden önce saldırmadan bu maçı alamazsın. 

Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” her Çarşamba saat 20.00'de TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin