Bir soygun hikayesi Good Girls dizisinden ilk fragman yayınlandı!

NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başlayacağı yeni dizisi Good Girls'ü tanıyalım...

Volkan Küçükel
05 Aralık 2017 - 17:00
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başlayacağı kadın karakterler odaklı bir soygun hikayesini anlatan "Good Girls" dizisi için ilk fragman yayınlandı.

GOOD GIRLS DİZİSİNİ TANIYALIM!

Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Recreation) ve Mae Whitman (Parenthood) üçlüsünü başrollere taşıyan dizi; Thelma & Louise'in kadın birlikteliğinin gücünü, Bad Moms'ın eğlencesini ve Breaking Bad'in sınırlarını bünyesinde toplamış kendine has samimiyete sahip bir drama ve çılgın komedi olarak tasvir ediliyor.

Jenna Bans'ın (The Family, Scandal, Grey's Anatomy, Desperate Housewives) senaryosunu kaleme aldığı Good Girls'ün hikayesi üç dakikalık fragmanda görüldüğü üzere; banliyöde yaşayan üç eş ve annenin (Hendricks, Retta, Whitman) maddi problemler içine girip ay sonunu zor getirir duruma düşmeleri nedeniyle tüm riskleri göze alıp oyuncak bir tabanca ile (!) yerel bir süpermarketi soymalarıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

17-12/05/good-girls-dizisi-1512482134.jpg

Ancak içlerinden birinin süpermarketin yöneticisince fark edilmeye başlanması ve soygun sonunda elde edilen ganimetin beklentilerin çok çok üzerinde olması sonrasında üç iyi arkadaşın, bu işten paçayı sıyırmasının düşündüklerinden çok zor olacağını anlamaları uzun sürmeyecektir.

İLGİLİ İÇERİK

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Reno Wilson (Mike & Molly, Transformers), Manny Montana (Lucifer, Power), Lidya Jewett (Hidden Figures, WITS Academy), Izzy Stannard (Star Stuff: The Story of Carl Sagan, The Park Bench: William & Jennifer) ve Matthew Lillard (She's All That, Scooby-Doo) dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

Universal Studios yapımcılığındaki Good Girls'ün yürütücü yapımcı kadrosunda Bans ile birlikte Jeannine Renshaw yer alıyor.

17-12/05/good-girls-nbc-foto.jpg

Son olarak; güzel aktris Christina Hendricks'in dizinin pilot bölümünde oynayan Kathleen Rose Perkins'in yerine kadroya katıldığını ve Hendricks'in katılımıyla pilot bölümün yeniden çekildiğini hatırlatalım.

GOOD GIRLS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Good Girls, 26 Şubat'tan itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

"Good Girls (NBC)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin