S.W.A.T. dizisinin çekimleri yangın nedeniyle askıya alındı!

CBS'nin yeni sezon dizilerinden S.W.A.T.'ın çekimleri bölgede çıkan büyük yangın nedeniyle ertelendi.

Volkan Küçükel
06 Aralık 2017 - 01:03
Gündem

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin güneyinde ormanlık arazide çıkan ve güçlü Santa Ana rüzgarları ile etki alanını genişleten yangınlar bölgedeki yaşamı ciddi anlamda etkilerken, CBS'in yeni sezon dizilerinden "S.W.A.T." da bundan nasibini aldı.

ABC'nin 1970'li yıllardaki aynı isimli dizisinden ve 2003 yapımı yine aynı isimli filmden esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanan S.W.A.T.'ın çekimleri Valenica'daki Santa Clarita Studios'ta gerçekleştirilmekte.

S.W.A.T.'IN ÇEKİMLERİ GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU

Binden fazla konutun boşaltıldığı, eğitim kurumlarının mecburi tatile girdiği ve yolların her iki yönde trafiğe kapatıldığı bölgede S.W.A.T. ekibi de çekimlere mecburi ara verdi ve dizideki tüm ekip önlem olarak evlerine gönderildi.

S.W.A.T. yazar ekibi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kontrol edilemeyen yangın ve bölgedeki güvensiz ortam nedeniyle çekimlere ara verildiğini duyurdu.

17-12/06/swat-cbs.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan Stephanie Sigman'ın retweet'lediği mesajda "Oyuncu kadrosu ve ekibimizin güvenliği önceliklidir. Yangından etkilenen herkes için duacıyız" ifadelerine yer verildi.

Çekimlerin tekrar ne zaman başlayacağı şimdilik belirsiz. Bölgede güvenli ortam temin edilince ekip stüdyoya geri dönecek.

Sony Pictures TV ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında umut verici izlenme oranları elde ederek yayın hayatına başlayan S.W.A.T. kısa sürede 7 bölüm uzatılarak tam sezon onayını almıştı. Dizi, geçtiğimiz günlerde 2 ek bölüm daha sipariş alarak ilk sezon toplam bölüm sayısını 20'den 22'ye yükseltmişti.

Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson ve Peter Onorati gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran S.W.A.T., izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 6.429 izleyici ortalaması ile ekran macerasını sürdürüyor.

Dizi; Michael Jones-Morales'in senaryosunu kaleme alıp, Eagle Egilsson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 6. bölümü "Octane" ile 07 Aralık'ta CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"S.W.A.T." 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin