Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna Özlem Tokaslan dahil oldu. Hangi karakteri canlandıracak?

Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna Özlem Tokaslan dahil oldu. Daha önce No:309 dizisi ile tanıdığımız Tokaslan, dizide hangi karakteri canlandıracak?

Berfu Gürle
06 Aralık 2017 - 10:22
Gündem

Dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicisine keyifli dakikalar yaratan Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna Özlem Tokaslan dahil oldu. Arzu ile Mehmet'in boşanma sürecinde Arzu'nun avukatı olarak diziye dahil oldu.

Hangi karakteri canlandıracak?

Geçtiğimiz bölümde tüm gerçekleri öğrenen Arzu yeni bir hayat kurmaya başlar. Dün akşam yayınlanan bölümde seyirciyi bir sürpriz karşıladı. Mehmet ile ayrılan Arzu ev dışında hiç birşey talep etmeden belgeleri imzaladı. Hayatı boyunca çalışmamaış olan Arzu parasız kalınca kızı nafaka almasını önerdi. Arzu'nun avukatı olarak diziye dahil olan Özlem Tokaslan, ise Arzu için artık yapılabilcek bir şey olmadığını söyledi. Arzu'nun imzaladığı belgeler nafaka gibi birçok açılabilecek tazminatı engelliyordu. Arzu aldatılan bir eş olduğu için bu olayı büyütmedi ve ev için belgeleri imzaladı. Artık ayakları üzerinde durmasının vakti geldi. Hayatında ilk kez işe giren Arzu ilk gününde iyi işler çıkardı. Arzu'nun hayatına yeni biri girecek mi ilerleyen bölümde belli olacak. ama yeni biri girerse Mehmet'in çılgına döneceği kesin!

Özlem Tokaslan Kimdir?

17-11/29/zlem-tokaslan-ufak-tefek-cinayetler.jpg

13 Kasım 1973 İstanbul'da dünyaya gelen Tokaslan, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Anasanat Dalı bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Şan Eğitimi alarak birçok tiyatroda oynadı. Başarılı oyuncu 2007 yılında Hakkını Helal Et dizisiyle televizyon dünyasına ilk adımını attı. Ve ardından Ömre Bedel, Zehirli Sarmaşık, Dila Hanım, Güzel Köylü, Dedemin Fişi, Görümce ve No:309 projeleriyle izleyicisiyle buluştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin