Oğul dizisi başlamadan bitti mi?

FOX'ta izleyici ile buluşacağı duyurulan Oğul dizisi başlamadan bitti mi? Yayınlanan fragman filminin ardından büyük bir merak uyandırmıştı. Dizi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı!

Berfu Gürle
06 Aralık 2017 - 11:28
Gündem

Açıklanan oyuncu kadrosu ve yayınlanan fragmanı ile tüm dikkatleri üzerine çeken dizide flaş bir gelişme oldu. Dizi severlerin dikkatini hemen çeken bu detay Oğul dizisi başlamadan bitti mi? sorusunu akıllara getirdi. 

Dram türüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yapımcılığını Digiflame Productions üstlenirken, hikayesi Çiğdem Savaşoğlu kaleme almıştı. Dizinin başrolü için Hande Erçel'in eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz, usta oyuncu Barış Falay ve afacan rollerle karşımıza çıkan çocuk oyuncu Ataberk Mutlu yer alacaktı. Dizinin çekimleri Şanlıurfa-Halfeti'de yapılacaktı.

Dizinin fragmanı oldukça dikkat çekmişti. "Her şey olabilirsin hayatta ama bir anneye oğul olabilir misin?" sloganıyla ekranlarda izlediğimiz tanıtım filminin ardından diziden hiç bir detay paylaşılmadı.

Dizinin 2018 Ocak'ta yayına girmesi beklenirken FOX sitesinden dizinin bilgilerini kaldırdı. Dizi henüz yayınlanmadan bitti mi henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

17-12/06/ogul-dizisi-baslamadan-bitti-mi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin