Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem'i geri döndü! Semra Güzel diziden neden ayrılmıştı?

FOX'ta yayınlanan komedi türündeki Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem'i geri döndü! Semra Güzel diziden neden ayrılmıştı? Cevabı haberimizde...

Berfu Gürle
06 Aralık 2017 - 11:54
Gündem

Her Cuma FOX'ta yayınlanan ve sevilerek takip edilen dizinin 29. Bölümde izleyenler sürpriz isimle karşılaştı! Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem'i geri döndü! Semra Güzel diziden neden ayrılmıştı?

Semra Güzel diziden neden ayrılmıştı?

Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterine can veren güzel oyuncu Semra Güzel’in özel hayatı ile ilgili yaşadığı sıkıntı sete yansıdı. Eski nişanlısının uyuşturucu kullandığını ve bu sebeple sabıkasının da olduğunu öğrenince nişanlısı ile yollarını ayırdı. Güzel'in eski nişanlısı ise bu ayrılığı kabullenemedi ve Güzel'in peşine düştü. Ayrılığı kabullenemeyen eski nişanlısı Yusuf Başaran'ın, kendisini ölüm ile tehdit ettiği ve özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Eski nişanlının setteki çalışanları rahatsız etmesi ve en son olarak Güzel ile yönetmenin bir ilişkisi olduğunu gibi iddiaları ortaya atarak O'nu öldüreceğini ve seti basacağını söylemesi Güzel'in diziden ayrılmasına neden oldu. Dizinin yapımcı şirketi ise bu konuya  sessiz kalamadı. Tehditler ve güvenlik nedeniyle Semra Güzel’in dizi ile olan yolculuğu sonlandırıldı.

Semra Güzel yeni fragmanda göründü!

17-12/06/evkat-yerimdar-dizisinin-sanemi-geri-dondu-semra-guzel-diziden-neden-ayrilmisti-1512550345.png

Güvenlik sebebiyle dizi ile yollarını ayıran güzel oyuncu dizinin 29. Bölüm fragmanında yer aldı. Fragmanda oyuncuyu gören dizi severler ise oldukça mutlu oldu. Sanem karakterine can veren Semra Güzel bu Cuma yayınlanacak olan bölümde sevenleri ile buluşacak.

Şevkat Yerimdar 29. Bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin