Bir Yastıkta dizisi de yayından kaldırıldı mı? Sürpriz gelişmeler!

TRT'de Leyla ile Mecnun'dan sonra Bir Yastıkta isimli dizinin de kaldırıldığı iddia edildi ancak..!

resim yok
22 Ağustos 2013 - 12:08
Magazin

TRT'de Leyla ile Mecnun'dan sonra Bir Yastıkta isimli dizinin de kaldırıldığı iddia edildi ancak..!

 

ŞOK!

 

TRT1'de başrollerini Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' isimli dizide şok ayrılık..

 

ÖNCE YAYINDAN KALDIRILDI DEDİ...

 

Dizinin başrol oyuncusu Özge Borak, twitter'dan önce dizisinin yayından kaldırıldığını duyurdu..

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan 'Bir Yastık'ta dizisinin yayından kaldırıldığını oyuncu Özge Borak twitter hesabından:

''Soruyorsunuz devam etmiyor mu diye ama maalesef Bir Yastıkta dizisi bitti, yayından kaldırıldı. Yeni işlerden haberdar ederim. Sevgiler..'' tweetiyle bildirdi.

 

TRT KOORDİNATÖRÜ NE DEDİ?

 

Ancak TRT Koordinatörü Bülent Ata, dizinin yeni sezonda da devam edeceğini sadece bazı oyuncuların değişeceğini twitter adresinden duyurdu.

8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, Ata'nın bu açıklamasını da retweet ederek:

[reklam]

''ŞUTLANMIŞIZ!''

 

"Affedersiniz ben yanlış iletmişim, "Bir Yastıkta" kaldırılmamış, ne hikmetse bizi şutlamışlar o kadar, bilginize" şeklinde not düştü

Özge Borak başta olmak üzere dizinin bazı oyuncuları Gezi Parkı eylemlerine destek vermişti..

 

DİZİ HAKKINDA

 

Başrollerinde Özge Borak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' dizisi tam bir aile komedisi. Geniş Aile dizisinin senaristi de olan Cüneyt İnay'ın yazdığı diziyi Ömer Uğur çekiyor.

Ekranların farklı projelerle parlamış iki ünlü oyuncusu, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile aile komedisi için kamera karşısına geçiyor.

 

 

AYNI YASTIKLARDA BİR ÖMÜR! KEYİFLİ RÖPORTAJ BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin