resim yok
22 Ağustos 2013 - 12:30
Magazin

Gezi Parkı olayları yüzünden kaldırıldığı iddia edilen 'Leyla ile Mecnun' dizisinin yapımcısı Eflatun Film'in sahibi Onur Ünlü, yakın çevresine: ''TRT 1'de dizi kesin olarak bitti. Artık diziyi başka bir kanalda yayınlamak istemiyorum.

 

Çok yorulduk. Şu an için bir kanalla görüşmemiz yok. Ama ileride ne olur bilinmez'' diyerek yine de açık kapı bıraktı.

 

YARATICILAR KONUŞTU!

 

Dizinin senaristi Burak Aksak ise:

“Onur telefonla dizinin bittiğini söyledi. Bugün bir görüşmemiz olacak. Ondan sonra bir karar vereceğiz. Başka bir kanala geçmeyi düşünmüyorum.

 

''DİZİ BİTTİ GİBİ...''

 

Onur da benim gibi düşünüyor. Dizi bitti gibi bir şey” dedi.

 

FOX SÖYLENTİLERİ İÇİN NE DEDİ?

 

Leyla ile Mecnun’ dizisinin Fox TV’ye geçeceği haberlerineyse Aksak, “Fox’la görüşmemiz bile olmadı” dedi.

 

TARTIŞILMAYA DEVAM EDİYOR

 

TRT'nin Leyla ile Mecnun'u yayından kaldırmasıyla birlikte dizinin akıbeti de tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Dizinin TRT sonrasında başka bir kanalda devam edip etmeyeceği merak edilirken Milliyet yazarı Sina Koloğlu alternatif kanal arayışı olmadığını yazdı.

Yapımcı firma Eflatun Film'in yeni bir dizi projesine ağırlık verdiğini kaydeden Milliyet yazarı yeni bir kanalda devam etmek değil diziyi sinemaya taşımak yönünde bir izlenim edindiğini söyledi. Dün kulislerde konuşulan FOX iddiasına değinmeyen Koloğlu, TRT'nin dizinin eski bölümlerini yayınlaması durumunda ise bir ayıba imza atmış olacacağını vurguladı.

 

KOLOĞLU'NUN O YAZISI:

 

TRT, “Leyla Mecnun” sayfasını kapattı. Bir gerekçe sunacaktı, onu da yaptı. Şimdi “Leyla Mecnun” ne yapacak? Yeni bölümleri başka bir kanalda olacak mı?
[reklam]
Gelen bilgiler böyle bir projenin olmadığı yönünde. Eflatun Film yeni bir dizi çalışması içinde. Onun üzerine yoğunlaşmış durumda. El sıkışma aşamasına gelinmiş. Yapmcı, ağırlığı bu projeye vermiş.

Leyla ile Mecnun”un yeni bölümleri sanırım olmayacak. Bir sürpriz ne olabilir? Bir film projesi belki. Sanki bu konuyu düşünüyorlar gibi geldi bana. “Leyla ile Mecnun” filmi yani.

 

''AYIP OLUR!''

 

TRT, elindeki “Leyla ile Mecnun”un eski bölümlerini yayınlayacağı yönünde sinyaller verdi. Ayıptır, yayınlamasın. Bu dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmamasının nedenleri belli. Diğer gerekçeler ise onun sosu.

Bu soslu halinde alıp da sanki bir şey olmamış gibi “Buyrun ille de “Leyla ile Mecnun” isteyenler izlesin” diye ekrana getirmek gerçekten yakışık almaz. Kurum hiç olmazsa bu anlamda dürüst davranmış olur."

 

 

BİR YASTIKTA DİZİSİ DE Mİ GEZİ KURBANI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin