Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Ayşe'si Gülper Özdemir dizideki rolünü anlattı!

Merakla beklenen yeni dizinin oyuncusu rolünü anlattı.


16 Mart 2021 - 15:27
Gündem

TMC Film imzası ile TRT1 ekranları için hazırlanan ve çekimleri Lefkoşa ve Gazimağusa başta olmak üzere KKTC'de yapılan Bir Zamanlar Kıbrıs, ekran macerasına başlamak için gün sayarken merakla beklenen ilk tanıtım da büyük heyecan yarattı.

Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan, Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısı Doktor Ayşe'yi ise Gülper Özdemir canlandırıyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Ayşe'si Gülper Özdemir dizideki rolünü anlattı!

Tarihe ‘Kanlı Noel Gecesi’ olarak geçen saldırının sembolü haline gelen görüntülerle hazırlanan tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken dizide Ayşe karakterini canlandıran Özdemir, ilk kez bir dönem dizisinde rol aldığı için heyecanlı olduğunu söylerken: "O dönemi ilk araştırmaya, okumaya başladığım da hem çok korktum hem de çok duygulandım. Keşke 1960’lara giden bir tünel olsa da orada yaşayabilseydim” dedi. Canlandırdığı karakter üzerine ise “Ayşe, nişanlısı Ankaralı’ya çok aşık bir kız. Ankara’da bürokrat bir ailenin büyük kızı. Çok zeki ve bilinçli ki o yıllarda doktor olmuş." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin