Birce Akalay'dan duygusal veda mesajı!

Güzel oyuncu Birce Akalay'ın başrolünde yer aldığı 'Bir Derdim Var' dizisi 6. bölümde final kararı aldı. Akalay, 'Son 1' notuyla paylaştığı fragmana düştüğü yazıyla karakterine veda etti. Bir Derdim Var ne zaman final yapacak? Bir Derdim Var'ın konusu ne? Bir Derdim Var'da kimler oynuyor? Bir Derdim Var'ın reytingleri nasıl? Birce Akalay kimdir? Mert Fırat kimdir?

Berfin Sengil
05 Aralık 2023 - 17:21
Gündem

Kanal D'de seyirciyle buluşan 'Bir Derdim Var' dizisinde Mert Fırat ile Birce Akalay başrolde yer alıyor. Yeni sezon yapımı olan dizinin reytinglerinin iyi olmaması nedeniyle reyting kararı aldığı açıklandı.

Ergenlik çağındaki gençlerin psikolojilerine odaklanan 'Bir Derdim Var' dizisinin 6. bölümde final yapacağı açıklanırken, Birce Akalay da canlandırdığı Nilüfer karakterine veda etti.

Ailelere El Uzatabilmek Heyecenı

Birce Akalay, dizinin son bölüm fragmanıyla birlikte veda mesajını sosyal medya hasabından yayınladı.

Akalay veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dizimiz #birderdimvar yola çıktığımız ilk günden, ülkemizdeki hatırı sayılır travmalı çocuğun "YALNIZLIĞINA", ailelerinin ise mahsur kaldığı "KARANLIKLARA" el uzatabilmek heyecanıyla sarmıştı beni..."

'En Büyük İyi ki'lerimden Biri'

Güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Ulusal televizyonları ve sektörümüzü yönlendiren reyting sisteminde ne yazık ki karşılık bulamadı işimiz. Ancak kamuoyu her zaman değerlidir. Aldığımız tüm tepkiler, yorumlar ve alkışlarınız en büyük ödül ve motivasyon kaynağı oldu ve olacak son güne kadar şüpheniz olmasın. Bu anlamda, heyecanımızı ilk günden itibaren paylaşan ve bizi elinden geldiğince desteklemiş tüm dostlarıma ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük iyi ki'lerimden biri oldu 'Bir Derdim Var'. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi... Sevgiyle..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin